SEVGİYİ BİLGİSAYARINIZA YÜKLEYİN

Kodla Büyü

omd

Hiperaktif Üye
Hiperaktif
Mesajlar
6,597
Müşteri: Çok fazla teknik bilgim yok. SEVGI yüklemek için ne yapmam gerekiyor? .
Yetkili: Ilk olrak KALBiM dosyasını açmanız lazım. Açtınız mı?

Müşteri: Evet açıldı. Ancak şu anda GEÇMIŞ_ACILAR. EXE, DÜŞÜK_GÜVEN.EXE, HASET.EXE VE GÜCENME. EXE isimli programlar da çalışıyor. Onlar çalışırken ,SEVGI yükleyebilirmiyim
Yetkili: Problem değil. Yüklediğiniz anda SEVGİ otomatik olarak ,GEÇMİŞ_ACILAR.EXE'yi' silecektir. Gerçi bir süre geçici hafızada kalabilır ama artık'diğer programları etkilemez. SEVGİ er veya geç DÜŞÜK_GÜVEN.EXE'yi silerek YÜKSEK_GÜVEN.EXE isimli bir modül yükleyecektir. Ancak siz, HASET.EXE VE GÜCENME.EXE'yi mutlaka kendiniz kapatmalısınız. Bu programlar SEVGİ'nin yüklenmesine engel olurlar. Onları kapata bilirmisiniz lütfen?

Müşteri: Tamam kapattım, SEVGi otomatik olarak yüklenmeye başladı. Bu normal mi?
Yetkili: Evet ama unutmayın ki bu sadece temel program. Üst sürümlerinin yüklenmesi için başka KALP'lerle bağlantı kurmanız gerekiyor.

Müşteri: ,Hay,daa ... Daha şimdiden hata mesajı verdi. Ne yapmam gerekiyor?
Yetkili: Mesaj ne diyor?

Müşteri: Hata-412! Program iç sistemde çalışmıyor! Bu ne demek?
Yetkili: Endişelenmeyin, bu., çok rastlanan bir sorun, çözümü de var. Hata mesajı, SEVGİ programının başka kalp, lerde çalışmaya hazır olduğunu ancak sizin kalbinizde çalışmadığını söylüyor. Biraz karmaşık bir programcılık dili oldu ga¬liba … Sade bir dille şöyle diyor: 'Programın başkalarını sevebilmesi için önce sizin kendi sisteminizi sevmeniz. Gerektiğini söylüyor. .

Müşteri: Peki ne yapmam gerekiyor.
Yetkili: 'Kendimi Kabullenme" isimli dosyanın içinde bulacağınız KENDİNİ_AFFETME.DOC, KENDINE_GÜVEN¬ME.TXT, DEGER_BILME.TXT VE' İYİLİK.DOC isimli dosyala¬rın üzerine tıklayıp hepsini KALBİM dosyasına kopyalayın.

Müşteri: Tamam. Başka bir şey var mı?
Yetkili: Şimdi ça!ışacaktır gerçi ama, biz ilerisi için de tedbir alalım ... SÜREKLİ KENDİNİ ELEŞTİR HAYATI ZEHİR_ ET .EXE diye çok uzun isimli bir dosya vardır. Onu bütün sistemde tarayın ve gördüğünüz her dosyadan silin, sonra çöp ,kutunuzdan da atarak tamamen kaybolduğundan emin olun!

Müşteri: Yaptım. Hey harika ... Neler oluyor? .. KALP temiz 'dosyalarla doluyor. GÜLÜMSEME.MPG monitör geldi. SICAKLlK.COM, BARIŞ. EXE ve MEMNUNİYET.COM hepsi' KALP'e yerleşiyor.
Yetkili: Güzel, demek ki ŞEVGI yüklendi ve çalışıyor. 'Şu andan itibaren her şeyle başa çıkabilmeniz gerekiyor. Yalnız telefonu kapatmadan önce_ son bir noktaya dikkat çekmek istiyorum.

Müşteri: Nedir? .
Yetkili: SEVGİ programı ücretsizdir. Onu ve onun tüm modüllerini tanıştığınız herkese verin. Karşılığında" onlar da başkalarıyla paylaşacak ve sonunda size tertemiz modüller olarak dönecektir…Mutluluklar ...

Müşteri: Teşekkürler. Sizede mutluluklar ...
 
Geri
Üst