bucepholus
Aktif Üye
Sevmek çok zormuş
Sevmemek çok zor
Sevilmemek çok zor
Sevdim ama sevildimmi
Bilemiyorum...der Orhan Abimiz....
Sevmemek çok zor
Sevilmemek çok zor
Sevdim ama sevildimmi
Bilemiyorum...der Orhan Abimiz....

:+1: bende evli biri olarak söylediğiniz ilk kısmı yapmadığıma pişmanımneoplasma' Alıntı:evlenmeden önce şimdiki aklım olsaydı 1.şıkkı seçerdim

yağmurtan' Alıntı:İki tarafın birbirini sevmesi herkesin istediği bir durum. Ancak bazen birinin çok iyi olduğuna inanırsınız. Namusludur, güvenirsiniz, karakterlidir, kendini geliştirmiştir, mesleği vardır ama naparsanız yapın sevemezsiniz.
Veya birine delicesine aşıksınızdır onu çok seversiniz ancak ne karakteri, ne huyu ne suyu uygun değildir. Ne yazıktır ki o kişinin olumsuz yönlerine rağmen ondan vazgeçemezsiniz.
Bu iki durumdan hangisini tercih ederdiniz? Ben maalesef ikinci durumdayımKararsızım..
) uzun bi süredir 2. şık ile karşı karşıyayım...Aslında bir insanın karşısındakini değiştiremeyeceğine (hele hele zorla,duygusal baskı ile) inananlardanım...başlangıçta değiştirme çebasına [sanırım kadınlık genlerimden olacak
))] girdim bende ;D ama sonradan yaptığım bencilliği farkettim...Bridget jones filmini bilirsiniz orada bi " Olduğu gibi" tabiri vardır... işte aynen onu yaptım ve olduğu gibi kabul ettim,üzülsem de bazen tahammül sınırlarımı zorlasa da....Kendimce emek...Sonuç mu???? Tüm kavga dövüş tartışmalar bitti..aşk da bitti bence...Ama sevgi ve saygı var artık ki bu daha kuvvetli bi duyguymuş bence...Karşımda artık tüm duvarlarını maskelerini indirmiş seven( sevgiden şüphem olsa zaten bu kadar dayanabilirmiydim bilmiyorum
] bi adam var... Ama sonuç olumsuz da olabilirdi...[ hala cesaret edip Evlilik kararı alamıyorum ayrı
]
olabilirdim kimbilir... en güzel cevap bu olmuşgececiler' Alıntı:şimdiki aklım olsa evlenmezdim:lol:
Ama bu iki tercihten birini gerçekten seçmek zorunda mısın bi düşün, önüne daha iyi fırsatlar çıkacak beki, hem sevdiğin hem sevildiğin 
telefonu kapatmadan önce eğer olurda geri dönmek istersen asla vazgeçme demiştim o ise bu nedemek oluyor demişti. Yaparak yaşayarak ne olduğunu analdı ama sonu kötü oldu onun için.
Arkadaşımla ayrıldıktan sonra günlerce işte vijdan azabı çekiyorum sana yazık oldu gibi saçma sapan konularda arayıp durmuştu. Bense tamam mı konuşma bitti mi deyip yorum yapmadan iyi akşamlar diyordum onu kırmıyordum ona kızmıyordum. Eğer kızarsam o zaman kendine bahane bulup iyki bırakmışım diyecekti. Ne bir fazla ne bir eksik.
En sonunda sen yazma ben yazarım dedi ve yazmaya başladı o gururlu kız kendini istemeye gelenlerin olduğundan ama şuan evlenmeyi düşünmeden bahsediyordu malum kıskandırırsa belki işe yarayabilirdi. Dayanamadı ne olursun en azından şu yolda karşılaştığımızda merhab demek için yanına geleyim beni gürnce dur birmerhaba dememe fırsat ver dedi. ama cevap yazmadım ben sadece okuyordum yazıalnları.hozgulen' Alıntı:bu ne ya her gün evlilikle ilgili bir başlık açılıyor
bu yeterince açık ve iyi bir fikir bence. her_dem hocama sonuna kadar katılıyorum.her_dem' Alıntı:bu cümlemi yanlış anlamayın, yanlış yerede çekmeyin ama insan kedisini köpeğini bile seviyor hocam. yukarda arkadaşta demiş ya selvi boylum al yazmalıma benzemiş diye. orada sevgi nedir diye sorar bir replikte.
sevgi nedir hocam bunu sor kendine. sevgi bir güzel yüz güzel bir vücut mu? ya da güzel bir gülüş güzel bir bakış mı? paylaşmak mı bölüşememek mi? anlamak mı anlaşılmak mı?
benim fikrim seni sevene değer verdiğin sürece 1. tercih. sende seversin. ama değerini bilmeyip hor kullanacaksan bu sevgiyi, hiç başlama buna.
2.si ise hayatının en büyük hatası olur. düzelir, ben veririr çabalarım, düzelir kalkar falan filan bunlar bahane hiçbir zaman olmaz. kendinden verdikçe verir bakmışsın bir gün kendini de tüketmişsin.
o yüzden 1. seçenek. ama bu sevgi karşısında sende birşeyler vermek kaydıyla.
yoksa ikiside değil. daha zamanın gelmemiş. ikisinden de uzak dur
Hep öyle olur.Milleti korkutur.Halbuki evliliğe en hazır durumdakiler bunu söyler.zysimsek' Alıntı:hiç farketmez ikiside ölüm gibi gelir ...heleki evliliği bu iki durumdan birisinde yapmışşsan işin cok zor....
evlenmeye sonuna kadar karşı biriyim![]()
uhaha: Ama 2. şıktan mağdur olup, en başta evlenirler.