Sevdamızı bitirdiniz sayın bakanım

Kodla Büyü
Öğretmenlikte 2 senem bile dolmadan hayaıtn bu meslekle geçmeyeceğini anladım. Hiçbir çekici yanı yok, bırakmadılar. Ciddi bir ortamda gerçekten eğitmen olmak isterdim.
 
:alkis:

Görevinizi arkanıza hiç bakmadan başladığınız gibi devam ettiriyorsunuz. Yaptığınız güzel faaliyetler de, hatalarınıza kurban gidiyor.Doktorlara karşı yapılan şiddet karşısında sağlık Bakanımız, Türkiye’yi ayağa kaldırdı. Onu bile örnek almadınız.

Sayın Bakanım, teorik olarak eğitim üzerinde çalışıyorsunuzdur, ama eğitimin pratiğini hiç yapmadınız. Tatmayan bilmez, sözü gereğince, öğretmenliği tatmadığınız için, öğretmen az çalışıyor diyerek öğretmenin halini anlamadınız. 50-60 kişilik sınıfta ders anlatan bir öğretmenin, 6 saatlik bir ders sonunda sesinin ve soluğunun kesilerek bitkin düştüğünü hiç görmediniz ve yaşamadınız.

Çok güzel yazmış yazan arakdaşı tebrik ediyorum...
 
Valla şu sistemde sadece gemisini yüzdüren kaptanım, eğitimmiş, kutsallıkmış, çocukmuş hepsi hikaye benim gözümde. Hiçbir idealimde yok kendi keyfim için yaşıyorum. Bu ülkede çok çalışmayacaksın yoksa kızıyorlar :)
 
Geri
Üst