K kewok2544 Aktif Üye Mesajlar 141 18 Eylül 2012 #1 format attım ses driverlerinide yukledm hoparlorden ses cıkmıyor ama kulaklıktan ses geliyor. sorun neden olabilir?
format attım ses driverlerinide yukledm hoparlorden ses cıkmıyor ama kulaklıktan ses geliyor. sorun neden olabilir?
B burhansenyuva Seçkin Üye Seçkin Üye Mesajlar 607 19 Eylül 2012 #2 Merhaba; Ses kartınızı yöneten bir programı da driver ile beraber yüklemişsinizdir. Onun ayarlar bölümüne gelin ve ön panel, arka panel ayarlarına bakın. Ama kulaklığın takılı olduğu yuvaya hoparlörü taktığınızda da ses alabiliyor olmanız gerekir.
Merhaba; Ses kartınızı yöneten bir programı da driver ile beraber yüklemişsinizdir. Onun ayarlar bölümüne gelin ve ön panel, arka panel ayarlarına bakın. Ama kulaklığın takılı olduğu yuvaya hoparlörü taktığınızda da ses alabiliyor olmanız gerekir.
B burhansenyuva Seçkin Üye Seçkin Üye Mesajlar 607 19 Eylül 2012 #4 Ekranınızın sağ alt tarafında bulunur. Ses kartınızın markası yazar. Zaten belli eder kendini.
G Gök_Tuğ Seçkin Üye Seçkin Üye Mesajlar 457 19 Eylül 2012 #5 Hocam hoparlörünüzü farklı pcde denediniz mi?
K kewok2544 Aktif Üye Mesajlar 141 19 Eylül 2012 #8 kaldırdım tekrar otomatik yuklendi ama olmadı malesef. hoparlörün sağlam olup olmadığını nasıl test edebiirm?
kaldırdım tekrar otomatik yuklendi ama olmadı malesef. hoparlörün sağlam olup olmadığını nasıl test edebiirm?