Ses kartı yükleme sorunu ''Veri geçersiz''

Kodla Büyü

murat_987

Üye
Beyler service pack 2 xp cd si aldım Bütün aygıtları yükledim ancak Ses kartını Yani Çoklu ortam ses denetleyicisini yüklerken Aygıt yüklenemedi Aşağıdaki Hata Olşdu ''VERİ GEÇERSİZ'' Diyor Güncel driverleri yükledim Olmadı BIOS dan Enabledmi diye bakdım oda Enabled Ne yapacam Bir tavsiyesi olan varmı kafayı yiyecem yaa

şurayı yedekle ve sil ve kur:
C:\WINDOWS\DRIVER CACHE\i386.
Tutmazsa:
ses kartın on-board değilse çıkart sonra kur sonra yine tak.
ses kartının sürücüsünü masaüstüne kopyala oradan kur.
Bunu dene:
http://support.microsoft.com/default.as ... -us;810509

administrator olarak kur.
bilgisayarındaki driver.cab dosyasını cd deki ile değiştir.

Yine de olmazsa pm at, bakarız. Kolay gelsin.

Yardımın için teşekkür ederim Ama Olmadı...Kur % 94 e gelince Donanımları tekrar Buluyor Donanım yüklemesi sırasından bir sorun Oluşdu Diyor Ve ''VERİ GEÇERSİZ'' Diyor

Hocam ben sana bir tavsiyede bulunayım mı sen en iyisi windows servis pack 3 entegreli bir işletim sistemi indir ardından formatını güzelce at ve bütün dertlerden kurtul.

Hocam Tavsiye ettiğiniz Bir yer varmı...Yani Sorunum çözülecekse Hemen İndireyim...İnşallah İşletim sistemindendir...

Hocam Bunu CD ye atıp Pc Başlarkenmi Kuracağım Yoksa Direk Pc Açıkkenmi kuracağım Son Olarak İşletim sistemim C de Şarkı ve resimlerim D de Formatı C ye atıyorum Sistemi oraya Kuruyorum Bilgilerim Kounuyor Bunu kurarken Silinirmi acaba

Hocam tek lin var. Fakat; rapidshare premium üyesi olmanız gerekiyor oyüzden bununla idare edin. Limit dolarsa modeme reset atın indirmeye devam edin haaa birde download aracı olarakta size tavsiyem internet download manager programıdır hadi size kolay gelsin.

murat_987' Alıntı:
Hocam Bunu CD ye atıp Pc Başlarkenmi Kuracağım Yoksa Direk Pc Açıkkenmi kuracağım Son Olarak İşletim sistemim C de Şarkı ve resimlerim D de Formatı C ye atıyorum Sistemi oraya Kuruyorum Bilgilerim Kounuyor Bunu kurarken Silinirmi acaba
Hocam bunu c ye kuruyorsunuz size kulum esnasında sorar nereye kurmak istediğinizi. Tabiki Temiz bir format atmak istiyorsan cdye çekicen sonra PC cd'den başlatıcan ve formatını atıcan. Güncel bir XP sahibi olmuş olucaksın nurtopu gibi güzel günlerde kullanmanız dileğiyle....

böyle bi sorun daha önce başıma gelmişti. vista kurulu laptop u xp ye çevirmiştim ve ses kartı yüklenmemişti. "High Definition Audio" diye bir hata veriyor. sende de bu hatayı veriyorsa internetten High Definition Audio driver diye arattır ve bu driver ı indirip kur. umarım sorunun çözülür.

Yok olmadı Gene aynı hata Donanımı yüklerken Sorun oluşdu ''Veri geçersiz'' Ya İlk defa service pack 2 yükledim Bu Sorunla Karşılaşdım nedir Anlayamadım gitti 2 defa format Çekdim Tık yok gene aynı sorun..

Geri