Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
SEO ile sitede kullanılan teknolojinin ne olduğu önemli değil. Sitede kullanılan teknoloji sadece SEO tekniklerini uygulayabilmenizde size yardımcı olur.
SEO kurallarını uyguladıktan sonra sitenizi ne ile tasarladığınızın önemi yoktur. Sonuçta web sitelerinin arama motorları tarafından ve ziyaretçiler tarafından görünen kısmı HTML kodlarından oluşuyor. Dolayısıyla arkaplanda koşulan sistemin önemi SEO açısından yok.
Eğer dediğiniz hangi sistemde SEO tekniklerini daha iyi uygulayabilirim ise bir WordPress kullanıcısı ve severi olarak WordPress'in uygun eklentilerle SEO desteğinin yüksek olduğunu söyleyebilirim.
hocam kesinlikle wordpress ama tek başına seo için bu yeterli değil.
ben kendi sitem için wordpress kullanıyorum. wordpress joomla gibi görselliği ön plana çıkarmıyor sadece google seo üzerine çalışıyor ve eklentileri de bu doğrultuda gelişiyor. fakat bunun yanında sizin de sitenize neler koyduğunuz önemli. ordan burdan toplama şeylerle oluşturulacak çok fazla kıymeti yok ne yaptığınızın.orijinal makale ve yazılarınız olsun, güncel olsun, temanız ağır olmasın, w3 validatör hataları olmasın .... gibi özellikleri sağlarsanız seo ile ilgili sıkıntınız olmaz diye düşünüyorum naçizane ben.