Seo Birikimimi Sizlerle paylaşmak için Yeni Bir Proje

Kodla Büyü

nereyegidiyorum

Aktif Üye
Arkadaşlar Malum e-gorselegitim.com dolayısıyla bazı arkadaşlarla tanışmış olduk.
şuan web sitesi olan arkadaşlar en önemli derdi Google da üst sıralara çıkmak.
bu nedenle bir çok genç arkadaşım kendi çabalarıyla site içi veya site dışı seo çalışması yapmaya çalışıyor.
Ancak bu konuda tecrübeli olan kişiler de genelde kendi kazançlarına engel oluşmaması için arşiv ve bilgi birikimlerini paylaşmayı pek istemiyorlar.
Ben son bir kaç yıldır uğraştığım seo ile ilgili bilgi birikimimi ve arşivimi peyderpey sizlerle paylaşmak için yeni bir proje oluşturdum.

site BLOG - FORUM ve TANITIM YAZISI bölümlerinden oluşmakta.
ancak forum kısmında diğer forum siteleri gibi her kategori yok. Örneğin programlama ya da eğitim videoları falan dahi yok.
bu sitede sadece seo ile ilgili şeyler olacak.
blog kısmında sizlerle her hafta 3-4 makale paylaşmaya çalışacağım.
Forumda ise hem seo arşivimi paylaşıp hem de sizlerin sorularına cevap vermeye çalışacağım.
Bunun dışında sitelerinizle ilgili Tanıtım yazısı da ekleyebileceksiniz.
Tabi şuan ufak tefek eksiklikler var ama kullanılabilir bir hale geldi. hızla da eksikler tamamlanacak inş.
öneri ve eleştirilerinizi bekliyorum.
umarım faydalı olur.
Herkese iyi çalışmalar.

Sitenin Adresi: sadeceseo.net

nereyegidiyorum' Alıntı:
hasanxpr' Alıntı:
slm sitem açılmıyor neden olabilir acaba Hata! Google Chrome http://www.evdenevenakliyato.com sitesini bulamadı

Yeniden yüklemeyi deneyin: www.­evdenevenakliyat­o.­com
sorunuzu neden bu konunun altına sordunuz ki! başka bir başlık açsanız daha iyi olmaz mı

bence sitesinin tanıtımını yapmaya çalışıyor ben bile girmedim siteye

zzeytinci' Alıntı:
Teşekkürler hocam emeğiniz için. Faydalı bir paylaşım.
rica ederim. umarım faydalı olur. Tabiki sadece benim içerik girmemle de olmaz. bu konuda bilgisi olan arkadaşların da forum kısmında paylaşımlarda bulunması güzel olur

BBNET
Geri