Seneye Emekli Olacak Öğretmene Tablet Verilir mi?

Kodla Büyü
panacea hocam tablet sayısındaki -muhtemelen geçici bir durum- sıkıntıdan dolayı öncelikle diğer öğretmenlere vermek istiyorsunuz anladığım kadarıyla. bu durumla ilgili yönetmelikte bir madde olduğunu sanmıyorum (öncelikle şu kişilere verilir gibisinden). dolayısıyla durumu müdür ile görüşün ya kura ya ders saati ya da kıdem artık kriteriniz ne olursa ona göre dağıtımı gerçekleştirin bence. yeterli sayıda tablet olsa zaten verilecek bunu siz de belirtmişsiniz. öncelik kısmınıda idareyle birlikte değerlendirin artık.

panacea' Alıntı:
bahhele' Alıntı:
omd' Alıntı:
Tableti verirken tutanak ile veriyorsunuz zaten. Kendinde olduğu sürece ne yaptığı bizi ilgilendirmez. Emekli olmadan önce teslim etmesi gerektiğini idareye hatırlatın yeter.

1 sene sonra vereceğini kim söyledi?
tablet o öğretmene aittir artık..isterse 10 gün sonra emekli olsun.o tablet o öğretmene geldi

Yönetmelik söylüyor sayın hocam

ÜÇÜNCÜ BÖLÜM
Öğretmen ve Öğrencinin Yer Değişikliği
Öğretmenin yer değişikliği
MADDE 7- (1) Öğretmenin atama ve yer değişikliği durumlarında TBS’yi başka okula götürülebilmesi için cihaz TİF üzerinde kayıtlı olmalıdır.
(2) Öğretmenin eski okulunda ve yeni okulunda TBS’nin nakil işlemi PYBS sistemi üzerinden otomatik olarak gerçekleştirilir. Nakil işleminin otomatik olarak gerçekleşip gerçekleşmediğinin okullar tarafından kontrol edilmesi gerekmektedir. Herhangi bir nedenden dolayı nakil işleminin gerçekleşmemesi durumunda PYBS sistemindeki iletişim formundan bildirimde bulunulur.
(3) Öğretmenin istifa etmesi, emekli olması, Bakanlık dışında bir kuruma geçmesi
ya da herhangi bir sebepten dolayı görevden alınması ve benzeri durumlarda, TBS okula
teslim edilir. Bu TBS’ler diğer yedeklerle birlikte okulun bağlı bulunduğu il/ilçe MEM
ambarlarında muhafaza edilir.

insanlar iyice tuhaflaştı arkadaş demiş daha çok amacına hizmet edecek kişiye vermek istiyorum tableti burada herkes avukat kesilmiş yok onun malı yok bunun hakkı tablet yönetmeliğine göre zimmetli bu tabletler öğretmenlere yarın emekli olup alıp götüren öğretmenlerin peşinden de BTR koşturursa yazarsınız bunları....olmaz öyle şey demeyin BTR ye ne olmazlar olduruluyor

yamandogan' Alıntı:
insanlar iyice tuhaflaştı arkadaş demiş daha çok amacına hizmet edecek kişiye vermek istiyorum tableti burada herkes avukat kesilmiş yok onun malı yok bunun hakkı tablet yönetmeliğine göre zimmetli bu tabletler öğretmenlere yarın emekli olup alıp götüren öğretmenlerin peşinden de BTR koşturursa yazarsınız bunları....olmaz öyle şey demeyin BTR ye ne olmazlar olduruluyor

o biraz da idarecilere fazla taviz verirseniz başınıza gelebilecek bir şey. Ben resmi olarak idareye durumu bildiriyorum. Paşa paşa kendileri ulaşıp alıyorlar. Almam diyenin eline dilekçenizi verin yasal olarak sorumluluk sizden çıksın.

yamandogan' Alıntı:
1- Görev yaptığım okulun birinde daha 2.yılına girmiş öğretmen bile 20 yıllık öğretmenin kullandığı kadar akıllo tahtayı kullanmıyor, uygulama peşinde koşmuyordu.

2- şimdiki okulumda tableti hergün getirip hocam benim cocuga oyun nasıl yuklerim? Yukleyebilir misin? Ricasında bulunan genc ve orta yaşlı çok arkadas var. 2-3 kişi dışında 2 aydır bi Allah'ın kulu gelip de hocam tableti nasıl şöyle böyle kullanabilirim diye soran yok.

Arkadas kendince kendine bir rol biçmeye çalışıyor işin özü bu.

BBNET
Geri