delikatliyam' Alıntı:Hocam şuan için öğretmen mi ? Öğretmen
O zaman emekli olup olunmadığına bakılmadan verilir. Öğretmen son dersleri tabletten anlatabilir değil mi
.panacea' Alıntı:delikatliyam' Alıntı:Hocam şuan için öğretmen mi ? Öğretmen
O zaman emekli olup olunmadığına bakılmadan verilir. Öğretmen son dersleri tabletten anlatabilir değil mi
Ben pek kullanabileceğini zannetmiyorum torunu için alıyor büyük ihtimal.
Eksik niye oluştu hocam? Tablet öğretmen sayısından fazla gelmeliydi. Bu durumda il kordinatörünüze de danışın. Varsa ilde yedek tablet göndersin size sorunu böyle aşarsınız. Hiç yedek yoksa da bence de en uzun süre kullanabilecek olana vermek daha uygun olur.panacea' Alıntı:Arkdaşlar siz beni yanlış anladınız adam tableti aldıktan sonra istediğini yapsın banane. Okulda tablet almayan başka öğretmenler de var ben onlardan birine vermek istiyorum adam da isteyip duruyor. Müdürle konuşmuş etmiş falan. Sizce o mu almalı yoksa diğeri mi? Elimde fazla tablet olup da vermemezlik etmiyorum yani. Zaten öyle bir hakkım da yok
:+1: :+1:syangela' Alıntı:ister torununa verir ister üstünde et doğrar. yönergede ilgili bir madde yoksa verilir. ne yapacağını sorgulamak da saçma. ayrıca "ben vermek istemiyorum" deme gibi bi hakkınız da yok.
omd' Alıntı:Tableti verirken tutanak ile veriyorsunuz zaten. Kendinde olduğu sürece ne yaptığı bizi ilgilendirmez. Emekli olmadan önce teslim etmesi gerektiğini idareye hatırlatın yeter.
bahhele' Alıntı:omd' Alıntı:Tableti verirken tutanak ile veriyorsunuz zaten. Kendinde olduğu sürece ne yaptığı bizi ilgilendirmez. Emekli olmadan önce teslim etmesi gerektiğini idareye hatırlatın yeter.
1 sene sonra vereceğini kim söyledi?
tablet o öğretmene aittir artık..isterse 10 gün sonra emekli olsun.o tablet o öğretmene geldi
panacea' Alıntı:bahhele' Alıntı:omd' Alıntı:Tableti verirken tutanak ile veriyorsunuz zaten. Kendinde olduğu sürece ne yaptığı bizi ilgilendirmez. Emekli olmadan önce teslim etmesi gerektiğini idareye hatırlatın yeter.
1 sene sonra vereceğini kim söyledi?
tablet o öğretmene aittir artık..isterse 10 gün sonra emekli olsun.o tablet o öğretmene geldi
Yönetmelik söylüyor sayın hocam
ÜÇÜNCÜ BÖLÜM
Öğretmen ve Öğrencinin Yer Değişikliği
Öğretmenin yer değişikliği
MADDE 7- (1) Öğretmenin atama ve yer değişikliği durumlarında TBS’yi başka okula götürülebilmesi için cihaz TİF üzerinde kayıtlı olmalıdır.
(2) Öğretmenin eski okulunda ve yeni okulunda TBS’nin nakil işlemi PYBS sistemi üzerinden otomatik olarak gerçekleştirilir. Nakil işleminin otomatik olarak gerçekleşip gerçekleşmediğinin okullar tarafından kontrol edilmesi gerekmektedir. Herhangi bir nedenden dolayı nakil işleminin gerçekleşmemesi durumunda PYBS sistemindeki iletişim formundan bildirimde bulunulur.
(3) Öğretmenin istifa etmesi, emekli olması, Bakanlık dışında bir kuruma geçmesi
ya da herhangi bir sebepten dolayı görevden alınması ve benzeri durumlarda, TBS okula
teslim edilir. Bu TBS’ler diğer yedeklerle birlikte okulun bağlı bulunduğu il/ilçe MEM
ambarlarında muhafaza edilir.
cyln' Alıntı:Ben söyliyim hocam. Gıcık mıcık olmuyorum deme bal gibi adama gıcık oluyorsun. gıcık oldugunu söyle de rahatla.
Benim okulumda bizim genç dediğimiz öğretmen arkadaslar geldi.
Tabletin nasıl açıldıgını nasıl kapandığını nasıl şarza takılacağını anlattım. Şaka değil. Gercek.
Senin mantıkla gidersek ne yapmak lazım?
En iyisi tutanakları hazırla, sms sistemi varsa toplu sms at. Tablet geldi gelin alın diye. İlk gelen kimse alır.
Yada öğretmenler odasına duyuru yap.
Kimin kim için tableti alacağı seni iğne ucu kadar ilgilendirmez.
..panacea' Alıntı:Ben tablet vermeyeceğim demiyorum sadece önceliği diğer öğretmenlere vermek istiyorum. Eksik olan tabletleri isteyeceğim zaten. Tablet gelince de kim emekli olacak kim ölecek kalacak diye bakmadan vereceğim tabletleri.
Benim sorum adam beni şikayet ederse bunun yasal yaptırı mı var mı? Araştırmalarıma göre de yok. Kimseyi mağdur ettiğim ya da etmeye çalıştığım yok. Art niyetli bir insan değilim o öğretmene gıcık olduğum da yok. Adam yaşını başını almış tabi ki saygıyı hak ediyor.
Lütfen olayı farklı yerlere çekmeyin.
BaRBaRYaN' Alıntı:..panacea' Alıntı:Ben tablet vermeyeceğim demiyorum sadece önceliği diğer öğretmenlere vermek istiyorum. Eksik olan tabletleri isteyeceğim zaten. Tablet gelince de kim emekli olacak kim ölecek kalacak diye bakmadan vereceğim tabletleri.
Benim sorum adam beni şikayet ederse bunun yasal yaptırı mı var mı? Araştırmalarıma göre de yok. Kimseyi mağdur ettiğim ya da etmeye çalıştığım yok. Art niyetli bir insan değilim o öğretmene gıcık olduğum da yok. Adam yaşını başını almış tabi ki saygıyı hak ediyor.
Lütfen olayı farklı yerlere çekmeyin.
Sayın hocam konuyu açtığınız ilk mesajınızda öğretmen arkadaşın elinde halihazırda bir tablet olduğunu, bu tabletin yenileme işlemi olduğunu belirtseydiniz kimse bu tür mesajlar yazmazdı.
Hocam açık söyliyim o öğretmen ben olsam, bana böyle birşey yapmaya kalksan en basit tabiriyle "sen kimsin" der tableti senden alırım.panacea' Alıntı:Ben bu okulda görevlendirmeyim ve adamı tanımıyorum bile. Tanımadığım birisine nasıl gıcık olabilirim? Evet gıcığım müdüre söyleyip de bana tablet vereceksin diye artislik yapan kişilere gıcığım. Devletini değil kendi çıkarlarını düşünenlere gıcık oluyorum. Özellikle öğrencilere verilen tableterin nasıl ve ne amaçla kullanıldığını görünce çok üzülüyorum.
panacea' Alıntı:delikatliyam' Alıntı:Hocam şuan için öğretmen mi ? Öğretmen
Ben pek kullanabileceğini zannetmiyorum torunu için alıyor büyük ihtimal.