seneye bilgisayar dersi kalkabilir mi?

Kodla Büyü
bilgisayar_bil' Alıntı:
ya millet bugun misafirim gelecek canım çok sıkkın ne yapsam diye başlık açıyor...evlenecem balayına nereye gideyim die başlık açıyor ben açtım olay oldu...

hocam herksin çok hassas olduğu bir konuyu çok hassas bir dönemde açmışsın... oyüzden tepki aldın ... duyumlara artık karnımız tok.. daha somut seyler sunucaksan dinlemeye hazırız...yorulduk çünkü..

Bu aralr yok görevlendirmeler, yok norm fazlalığı resen atama, yok Fatih vs derken çok bunaldık. Arkadaşlara kızma...Bence yeni bir başlık, yeni bir konu açarak sıfırdan başlayabilirsin...Küsme foruma

bilgisayar_bil' Alıntı:
ya millet bugun misafirim gelecek canım çok sıkkın ne yapsam diye başlık açıyor...evlenecem balayına nereye gideyim die başlık açıyor ben açtım olay oldu...

Sonuna kadar haklısın, arada gırgır falan yapıyoruz ama can sıkıntımızdan yoksa burada birini küçük düşürmek, aşağılamak gibi bir lüksümüzün olmadığını biliyoruz, sen de öyle anlama hocam. Senin açtığın başlık da o şekilde, herkes bu durumdan rahatsız olduğu için buna benzer tepkiler aldın. Yoksa bahsettiğin türden başlık açanlar gibi asosyal, görgüsüz kişiliklerden değilsin tabi ki de :wink:

gececi' Alıntı:
Mebbin nerşeyi bize kalkıyor, bu da kalkabilir...

:+1: :puhaha:

arkadaşlar bende bu durumun içindeyim ama gerçekler bunlar ne yapabileceğimize karar vereli m önümüzü görebiliyormuyuz ona bakalım demek istedim vs. vs. vs.

BBNET
Geri