Sene sonu seminer çalışmaları öğretmenlerin istedikleri yerde gerçekleştirilmelidir.
http://www.ebs.org.tr/ebs_files/files/YILSONU SEMİNERLERİ.pdf
http://www.ebs.org.tr/ebs_files/files/YILSONU SEMİNERLERİ.pdf
tanes' Alıntı:seminer döneminde 2 hafta ek ders ödenir diye bir ibare vardı diye hatırlıyorum, 3.hafta neye göre öğretmenleri çağırıyorlar anlamadım. eşimin işi nedeniyle 2.haftadan gitme durumumuz yok ama bayram tatili için memlekete gidicez, bu durumda tatil sonrası 3-4 gün için rapor mu almalıyım, idari izin verilmez mi acaba :shock:
Sorun olmaz. Tatil bitiminde ekders puantajınızı ve seminer raporunuzu kendi okulunuza getirmeyi unutmayın. Ya da idareniz isterse seminer bitiminde okulunuza yollayın.Kafkasli88' Alıntı:Bende ilk defa deneyeceğim 2. hafta semineri memlekette almayı,ancak sorun şu aynı ilde merkez ilçede çalışıyorum, memleket 200 km uzaktaki aynı ilin başka bir ilçesi.Bu durumda sorun olur mu?
Özel okullarda seminer varabtani' Alıntı:Özel okulda seminer olmaz hocam.
İlçe özel okula onay vermez.fantasio' Alıntı:Özel okullarda seminer varabtani' Alıntı:Özel okulda seminer olmaz hocam.
eylül seminerinde aynı ilin farklı ilçesine izin verilmemişti.illa farklı il olması gerek dendi.o yüzden ilçe mebe sorun derimKafkasli88' Alıntı:Bende ilk defa deneyeceğim 2. hafta semineri memlekette almayı,ancak sorun şu aynı ilde merkez ilçede çalışıyorum, memleket 200 km uzaktaki aynı ilin başka bir ilçesi.Bu durumda sorun olur mu?
okulunuza dilekçe yazacaksınız semineri şu okulda almak istiyorum diye.Bir de semineri alacağınız okulu arayıp semineri okulunuzda alabilir miyim diye sormanız gerekiyor.Çünkü okulların belli kontenjanı oluyor.eylül seminerinde benden sonraki gelen kişiyi başka okula göndermişlerdi kontenjan doldu diyecoook' Alıntı:Peki bu süreçte evrak olarak neler yapmamız gerekiyor?
Geçen yıllarda yapılmıyordu hocam. Lise grubu bir yerde, ortaokul zümreleri bir okulda belirlenip seminerler yapılıyordu.arkadaşlar lise öğretmeni ortaokulda alabilir mi semineri?
nasıl yani ilçede seminer alan tüm Öğretmenleri bir yere mi topluyorlardı?Geçen yıllarda yapılmıyordu hocam. Lise grubu bir yerde, ortaokul zümreleri bir okulda belirlenip seminerler yapılıyordu.
Daha önce birkez katıldım başka ilde yapma işine. Onda da gittiğim ilçe birkaç okul belirlemiş orada yapmıştık. Ben falanca okulu istiyorum dedirtmemişti ilçe mem.nasıl yani ilçede seminer alan tüm Öğretmenleri bir yere mi topluyorlardı?
ben de yapmıştım da sene kaç hatırlamıyorum 2016'dan önce. şu okulda yapacağım dedim yaptım. ilden ile değişiyor heralde.Daha önce birkez katıldım başka ilde yapma işine. Onda da gittiğim ilçe birkaç okul belirlemiş orada yapmıştık. Ben falanca okulu istiyorum dedirtmemişti ilçe mem.