S spider23 Süper Üye Süper Üye Mesajlar 1,986 15 Haziran 2023 #1 Selam arkadaşlar sene sonu kurul toplantısı yüz yüze mi yapılacak? Online mı?
G gzegen Süper Üye Süper Üye Seçkin Üye Mesajlar 1,447 15 Haziran 2023 #2 Biz bugün yüzyüze yaptik, idareler karne dagitimi sonrasi yapabilir yarin zaten maksimum 1saat sürüyor sene sonu diye
Biz bugün yüzyüze yaptik, idareler karne dagitimi sonrasi yapabilir yarin zaten maksimum 1saat sürüyor sene sonu diye
kazuo Seçkin Üye Seçkin Üye Mesajlar 694 15 Haziran 2023 #3 Bizde de yüz yüze olacak. Çünkü her okul ayrı bir krallık, bakanın yazısı falan hikaye. MEB de dingonun ahırı.
Bizde de yüz yüze olacak. Çünkü her okul ayrı bir krallık, bakanın yazısı falan hikaye. MEB de dingonun ahırı.
netman Seçkin Üye Seçkin Üye Mesajlar 363 15 Haziran 2023 #5 Meslek lisesindeyim. Bizde uzaktan olacak.
S spider23 Süper Üye Süper Üye Mesajlar 1,986 15 Haziran 2023 #6 Yılsonu Öğretmenler Kurulu ve Tüm Toplantılar Uzaktan (online) Yapılacak Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin yılsonunda yapılacak işlemleri açıklayan resmi bir yazıyı tüm il milli eğitim müdürlüklerine gönderdi. www.memurlar.net
Yılsonu Öğretmenler Kurulu ve Tüm Toplantılar Uzaktan (online) Yapılacak Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin yılsonunda yapılacak işlemleri açıklayan resmi bir yazıyı tüm il milli eğitim müdürlüklerine gönderdi. www.memurlar.net
powersuply Aktif Üye Mesajlar 285 15 Haziran 2023 #7 Yazı gayet net. Bu hafta içerisinde yapılacaksa yüz yüze yapılabilir. Haftaya kalırsa online.
A atakom Süper Üye Süper Üye Seçkin Üye Mesajlar 1,322 16 Haziran 2023 #9 dün işimiz gücümüz yoktu, boş duracağımıza toplantıyı yapalım dedik yüz yüze yaptık