Sendikamız sınavlara girmeme kararı almıştır.

Kodla Büyü
SBS VE KPSS’DE GÖREV ALMIYORUZ!

Sınavlarda görev almama eylemi; son günlerde sosyal medyada anlam bulan, öğretmenlerin net üzerindeki ortak platformlarından, forum sitelerinden ve sosyal paylaşım ağı facebook üzerinden gelişen bir tavır gösterme, tepki verme hareketidir. Biz eğitim çalışanlarının her zaman yanında olmaya söz verdik.

www.egitimsozsen.org
 
Ben senelerden beri görev almıyorum, ama bu eylem ne kadar işe yarar tartışılır. Sınavlarda görev almak için başka kurumlardaki çoğu memur sırf iki üç kuruşluk para için aç tavuk gibi sırada bekliyor. THY de çalışan elemanlar sırf greve katıldı diye nasıl işten çıkarıldıysa, böyle bir eylemden sonra sınavlarda bir daha öğretmenler görevlendirilmeyebilir artı daha çok dikkat çekip daha fazla aşağılanabilir. Nedense hükümetle aynı fikirde olmayanlar bi şekilde etkisiz hale getiriliyor.
 
nryozer hocam dediklerine katılıyorum sınav görevi almayalım ne olacak adamın elinde dünya kadar üniversite mezunu var. onları gözetmen yapar. forumlarda bu işi onlar yapamaz diyor. Allah aşkına gözetmenlik yapmakta ne var. hatta halen yılların öğretmenleri yanlışlıklar yapıyor.
 
Geri
Üst