BTE derneği "ben sendika değilim, hak arama mercii" değilim
Hocam, diğer başlıklardaki mesajlarımda da belirttiğim gibi ben BTR'ye şiddetle karşıyım. BTR'nin angarya olduğunu ve sonlandırılması gerektiğini düşünüyorum. Fakat BTR maddesini çıkarırsak birlik oluşturabileceğimizi sanmıyorum. Maddi nedenler ağır basıyor. BTR maddesini çıkarırsak muhtemelen yarı yarıya bölünürüz.
Metin zaten üzerine tartışılsın diye sunuldu. Başkaları alternatif metin de sunabilir. Ya da isteğe göre bu metin üzerinde değişiklik yapılabilir. Aslında üzerinde hemfikir olup BTR maddesini çıkarsak bence de çok iyi olur.
Hocam sadece ders talebinde bulunsak, yani ortaokuldan lise son sınıfa kadar haftada en az 2 saat bilgisayar bilimleri/bilişim teknolojieri eğitimi istesek, bu eposta etkinliğine katılır mısınız?BTR'nin sözleşme ile olmayacağı kadro verilmesi gerekliliği de olmalıydı bence.
BTR ile ilgili maddeleri çıkardım. BTR'yi artık hayatımızdan çıkarıp tamamen öğretmen gibi düşünmeliyiz. Kısa ve net olmak önemli.
(Yalnız BTR'nin kadro haline gelmesini isteyenlerden bazıları 657'deki eğitim öğretim sınıfı ve teknik hizmetler sınıfı ayrımını bilmiyor. Bunun altını çizmemiz gerekiyor. BTR'nin kadro haline gelmesi zaten hukuki olarak mümkün değil zira BTR kapsamındaki görevler eğitim-öğretim hizmeti sınıfında yer almıyor.)
aynı anda gönderince spam olarak algılamasın sistemBu etkinliği planlayıp gerçekleştirelim hocam, bir gün ve saat belirtin isterseniz, önümüzdeki hafta olabilir, hep birlikte göndeririz e-postalar. Tek tek düşmesin. Bir günde 1000 e-posta birden gitsin. Daha dikkat çekici olur diye düşünüyorum.
Btr talebi için de @yuci81 hocamızın da desteğiyle bir çalışma daha yapılabilir. Projeleri Protesto Ediyorum başlığında btr ile ilgili epey bir talep dile getirmişti, orada epey konuşulmuştu. Ona da katılırız. Arkadaşlar BTR kadrosunu nasıl istiyor, nasıl bir şey düşünüyorlar, şartlarının iyileştirilmesi için neler talep ediyorlar, ona göre bir eposta metni oluşur.
Algılamaz ya. Farklı kaynaklardan gidiyor. Script yazıp tek pc'den göndersek spam'a düşebilirdi ama farklı ip adresleri, doğrulanmış farklı eposta adreslerinden sorun olmaz. Yoksa yazardık bir script basardık maili.aynı anda gönderince spam olarak algılamasın sistem
eyvallah üstadAlgılamaz ya. Farklı kaynaklardan gidiyor. Script yazıp tek pc'den göndersek spam'a düşebilirdi ama farklı ip adresleri, doğrulanmış farklı eposta adreslerinden sorun olmaz. Yoksa yazardık bir script basardık maili.![]()
bana öyle bir script lazım aslındaAlgılamaz ya. Farklı kaynaklardan gidiyor. Script yazıp tek pc'den göndersek spam'a düşebilirdi ama farklı ip adresleri, doğrulanmış farklı eposta adreslerinden sorun olmaz. Yoksa yazardık bir script basardık maili.![]()
Mevcut durumun düzelmesi için her türlü etkinliğe varım ama işin içinde btr'ye kadro talebi olmayacak. Diyelim ki bu kabul edildi btr'lik kadrolu oldu, meslek liseleri harici btr kadrosunda oldu, işte o zaman tamircilik başladı. Şimdi isteyen btr oluyor, istemeyen olmuyor.Bu etkinliği planlayıp gerçekleştirelim hocam, bir gün ve saat belirtin isterseniz, önümüzdeki hafta olabilir, hep birlikte göndeririz e-postalar. Tek tek düşmesin. Bir günde 1000 e-posta birden gitsin. Daha dikkat çekici olur diye düşünüyorum.
Btr talebi için de @yuci81 hocamızın da desteğiyle bir çalışma daha yapılabilir. Projeleri Protesto Ediyorum başlığında btr ile ilgili epey bir talep dile getirmişti, orada epey konuşulmuştu. Ona da katılırız. Arkadaşlar BTR kadrosunu nasıl istiyor, nasıl bir şey düşünüyorlar, şartlarının iyileştirilmesi için neler talep ediyorlar, ona göre bir eposta metni oluşur.
KatılırımPeki, hocam ilk mesajdaki metne itirazınız var mı? Bu haliyle katılır mısınız?
Onların yaptığı bizim yapmadığımız ne var? Bir tane yazayım, bakanımız yok.belki de biz hakkımızı alabilmek için diğer branşları örnek almalıyız, örneğin pdr