nemesis Aktif Üye Mesajlar 292 16 Ocak 2017 #1 Maaş bordrosunun gelirler kısmının en altında "Top.Söz.İkramiyesi" adı altında sendikalı memurlara yılda 4 defa (ocak, nisan, temmuz, ekim) ödeme yapılırdı. ancak bordromda göremedim. farklı bir isim altında mı ödeniyor? yoksa ödemeler kesildi mi?
Maaş bordrosunun gelirler kısmının en altında "Top.Söz.İkramiyesi" adı altında sendikalı memurlara yılda 4 defa (ocak, nisan, temmuz, ekim) ödeme yapılırdı. ancak bordromda göremedim. farklı bir isim altında mı ödeniyor? yoksa ödemeler kesildi mi?
xk-2 Seçkin Üye Seçkin Üye Mesajlar 458 16 Ocak 2017 #2 Re: Sendikalı olanlar maaş bordrosu ile ilgili bir sorum var Aynı şekilde ödeniyor hocam. bu ay 72 lira gibi rakam
Re: Sendikalı olanlar maaş bordrosu ile ilgili bir sorum var Aynı şekilde ödeniyor hocam. bu ay 72 lira gibi rakam
pegasus777 Seçkin Üye Seçkin Üye Mesajlar 690 16 Ocak 2017 #3 Re: Sendikalı olanlar maaş bordrosu ile ilgili bir sorum var Bu ayda ödendi fakat ödenmesine rağmen bazılarının bordrosunda gözükmüyor.
Re: Sendikalı olanlar maaş bordrosu ile ilgili bir sorum var Bu ayda ödendi fakat ödenmesine rağmen bazılarının bordrosunda gözükmüyor.
nemesis Aktif Üye Mesajlar 292 16 Ocak 2017 #4 Re: Sendikalı olanlar maaş bordrosu ile ilgili bir sorum var 3 arkadaşa sordum. farklı illerde hiçbirinde gözükmüyor.
Re: Sendikalı olanlar maaş bordrosu ile ilgili bir sorum var 3 arkadaşa sordum. farklı illerde hiçbirinde gözükmüyor.
Metehan Süper Üye Süper Üye Mesajlar 1,356 16 Ocak 2017 #6 E Bordroda gözükmüyor hocam ödemeler yapıldı 72.04TL
Metehan Süper Üye Süper Üye Mesajlar 1,356 16 Ocak 2017 #7 Okuldan bordro isterseniz bordronun en alt kısmında toplu sözleşme ikramiyesi olarak göreceksiniz.