ne kadar toplu olmuş..menala' Alıntı:Geçen hafta 2 Eğitim Bir Sen üyesi arkadaşımız istifa etti... Ana Sınıfı branşının hakları savunulmadığı için.
yalanın batsın. inanmam.. :mrgreen:

ne kadar toplu olmuş..menala' Alıntı:Geçen hafta 2 Eğitim Bir Sen üyesi arkadaşımız istifa etti... Ana Sınıfı branşının hakları savunulmadığı için.
tenten' Alıntı:ne kadar toplu olmuş..menala' Alıntı:Geçen hafta 2 Eğitim Bir Sen üyesi arkadaşımız istifa etti... Ana Sınıfı branşının hakları savunulmadığı için.
yalanın batsın. inanmam.. :mrgreen:uhaha:
23 eğitim sendikası var 4 ü haricindekileri toplasan 5 bin bile etmez. TES ve EBS 200 bin üye sayısına yaklaşmış durumdalar. bundan sonra irili ufaklı sendilar iş yapamaz. üye sayıları 1000 olsa ne olur olmasa ne olur. metesen yeni kurulmuş sendika sayısıda 300-500 civarını geçmeyecek bu küçük sendika ne iş yapacak.tenten' Alıntı:türk eğitimsen ve eğitimbirsen çekişmesi çok komik geliyor bana
türk eğitimsenide gördük..
yeni oluşumları denemeli arkadaşlar örneğin metesen gibi.
daha 23 tane daha eğitim sendikası var..
ne kadar çok bölünürseniz o kadar iyi olur.![]()
CESUR YUREK' Alıntı:23 eğitim sendikası var 4 ü haricindekileri toplasan 5 bin bile etmez. TES ve EBS 200 bin üye sayısına yaklaşmış durumdalar. bundan sonra irili ufaklı sendilar iş yapamaz. üye sayıları 1000 olsa ne olur olmasa ne olur. metesen yeni kurulmuş sendika sayısıda 300-500 civarını geçmeyecek bu küçük sendika ne iş yapacak.tenten' Alıntı:türk eğitimsen ve eğitimbirsen çekişmesi çok komik geliyor bana
türk eğitimsenide gördük..
yeni oluşumları denemeli arkadaşlar örneğin metesen gibi.
daha 23 tane daha eğitim sendikası var..
ne kadar çok bölünürseniz o kadar iyi olur.![]()
türk eğitim seni görmüşün ama iyi görememişsin türk eğitim senin kazanımlarını yazsam okumaktan yorulursun. tes 5 mayısta büyük eylem yapacak ama metesen eylem yapabilecek durumu var mı?