karakurt74
Site Gezgini
Eğer ek ödeme alınmaz ise biz okul olarak tüm arkadaşlar karar aldık ve sendikadan istifa edeceğiz...Tüm arkadaşlar bu konuda hassas olmalı bence..........
fahrican' Alıntı:15 Mayısta yetkili sendika belirleniyor. 15 Mayıstan önce zam ve öğretmene hayali ek ödeme belli olsaydı istifalar nedeni ile yetkilerini kaybedeceklerdi. 15 Mayıstan sonra istifa etmeniz bir şeyi değiştirmeyecek. 1 yıllık yetkili sendika ve 2 yıllık memur zammı ondan sonra belli olacak.
yalandünya' Alıntı:Eğitim bir sen göz boyamalık 2 gösteri yaptı. Ama bir tane haber bülteninde bile çıkmadı yaptıkları. Asıl istifa edilmesi gereken sendika eğitimbirsendir. Ben Türk eğitim sene geçtim.
yalandünya' Alıntı:Eğitim bir sen göz boyamalık 2 gösteri yaptı. Ama bir tane haber bülteninde bile çıkmadı yaptıkları. Asıl istifa edilmesi gereken sendika eğitimbirsendir. Ben Türk eğitim sene geçtim.
karakurt74' Alıntı:yalandünya' Alıntı:Eğitim bir sen göz boyamalık 2 gösteri yaptı. Ama bir tane haber bülteninde bile çıkmadı yaptıkları. Asıl istifa edilmesi gereken sendika eğitimbirsendir. Ben Türk eğitim sene geçtim.
DİYORUM Kİ HÜKUMET O EYLEMLERDEN ÇOK KORKTU KESİN ÖDEME YAPACAK..VERMEME GİBİ BİR LÜKSÜ YOK HÜKUMETİN!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Biraz konu dışı ama;karakurt74' Alıntı:zaten 20 kişiyiz hepimiz de EBS üyesiyiz
rüşvet veya baskı ile sendikacılık yapılmaz.hipopotam' Alıntı:vala onu bunu bilmem ama bu aralar eğitim birsenliler dehşet bir şekilde sendikasızlara baskı yaparak üye yapmaya çalışıyorlar bizim bir arkadaşa meslek lisesinde bölüm şefliği bile teklif ettiler.