Sendika değiştirmeyi düşünüyorum

Kodla Büyü
Siyasi desteği olmayan bir sendikanin büyümesine inanan var mı gerçekten

EGS 'yi, 3 yıl önce okulumuza gelen bir rehber öğretmen üyesi olduğu için duymuştum. o günden sonra bu ne ki diye ayrıca takip etmeye başladım. Geçen ay da üye oldum.
Sendika'dan önce tıpkı sizin gibi dernek çalışmaları yaptığı ve dernek aracılığıyla birçok çözüm ürettiği için.
Bu çalışmayı gören zümresi, kurduğu sendikasına da üye olunca; bence siyasi destek olmadan da büyüyebilineceğini göstermiş oldu.

Bence bizim sövemediğimiz durumlarda sövüyor olması, hak edene, hak ettiği kelimeleri sarf etmesinin de etkisi vardır.

Kurumsal yapıyı yönetmek il teşkilatları, ilçe teşkilatları gibi fiilen uzak yerlere hükmetmek, aykırı fikirleri bir arada toplamak bireysel olarak yapılamayacak işler. O yüzden büyüdükçe sorunlar da büyüyor ama ilgili sendika bu kadar yapar, yarın başka sendika daha fazlasını yapar.

Sendika olarak üyesi olan Bilişim Teknolojileri Alanı öğretmenleriyle ilgilendiğini de gördüğüm için şu anda "Siyasi desteği olmayan bir sendikanın büyümesine İnanıyorum."

Son düzenleme:
  • Beğen
Tepkiler: omd
EGS 'yi, 3 yıl önce okulumuza gelen bir rehber öğretmen üyesi olduğu için duymuştum. o günden sonra bu ne ki diye ayrıca takip etmeye başladım. Geçen ay da üye oldum.
Sendika'dan önce tıpkı sizin gibi dernek çalışmaları yaptığı ve dernek aracılığıyla birçok çözüm ürettiği için.
Bu çalışmayı gören zümresi, kurduğu sendikasına da üye olunca; bence siyasi destek olmadan da büyüyebilineceğini göstermiş oldu.

Bence bizim sövemediğimiz durumlarda sövüyor olması, hak edene, hak ettiği kelimeleri sarf etmesinin de etkisi vardır.

Kurumsal yapıyı yönetmek il teşkilatları, ilçe teşkilatları gibi fiilen uzak yerlere hükmetmek, aykırı fikirleri bir arada toplamak bireysel olarak yapılamayacak işler. O yüzden büyüdükçe sorunlar da büyüyor ama ilgili sendika bu kadar yapar, yarın başka sendika daha fazlasını yapar.

Sendika olarak üyesi olan Bilişim Teknolojileri Alanı öğretmenleriyle ilgilendiğini de gördüğüm için şu anda "Siyasi desteği olmayan bir sendikanın büyümesine İnanıyorum."

Egs rehber öğretmenler sayesinde bu kadar üyeye ulaştı tüm öğretmenleri kapsayan bir calisma alanı olsaydı bu sayılari bulması imkansizdi. Rehber öğretmenlerin alanlarina sahip çıkmalarınin sayesinde büyüdüler. Bilişim teknolojileri alanı için bir kazanımı var mı ? Artırımlı ek dersi rehber öğretmenler davasız kazanmasını biz sağladık dediler peki bilişim teknolojileri öğretmenlerini neden toplu sözleşmeye dahil ettirmediler, şeflik koordinatörluk, yos görevleri için neden dava açmak zorundalar hala BT/Böte

Rehber öğretmenler aynı haktan dava açmadan yararlanırken BT/böte dava açarak kazanıyorsa bu bir kazanım değildir. Ve bunu biz yaptık diye açıklaması var genel başkanlarının

@Mehmet Ali ASLAN Bited hocam, öncelikle sorunuz "siyasi desteği olmayan bir sendikanın büyümesine inanan var mı?" şeklindeydi.
Ben inandığımı ve kendimce gerekçelerimi yazdım.

Her ne sebeple olursa olsun, Arkasına siyasi bir destek almadan bu sayılara ulaştılar ve bence tatmin edici bir sayı.

Sizin çalışmalarınızı da yakından takip ediyorum. İnşaallah sizde güzel şeyler yapacaksınız, inanıyorum.

Kimse babamın oğlu değil, yarın o sendikadan istifa eder, bu sendikaya geçeriz.

Bence "Bulunduğumuz ortamda" önemli olan bir sendikanın siyasi desteği olmadan büyüyebilmesi ve insanların özgürce sendikaya üye olunabileceği konusunda bir algı oluşması. Memurların hakkını arayacağı sendika üye olabilmesi.

O zaman, bu sendika şu branşa daha çok hizmet ediyor, bizim branşı dikkate almıyor diyerek farklı sendikalara üye olabiliriz. Güzel de olur, keşke öyle olsa.

@Mehmet Ali ASLAN Bited hocam, öncelikle sorunuz "siyasi desteği olmayan bir sendikanın büyümesine inanan var mı?" şeklindeydi.
Ben inandığımı ve kendimce gerekçelerimi yazdım.

Her ne sebeple olursa olsun, Arkasına siyasi bir destek almadan bu sayılara ulaştılar ve bence tatmin edici bir sayı.

Sizin çalışmalarınızı da yakından takip ediyorum. İnşaallah sizde güzel şeyler yapacaksınız, inanıyorum.

Kimse babamın oğlu değil, yarın o sendikadan istifa eder, bu sendikaya geçeriz.
Teşekkürler hocam

Sendika değiliz şey bir sivil toplum örgütüdür. Eğitim bir sen turk eğitim sen, eğitim iş, egitomsen arkasinda siyasi partinin gazına bakarlar lakin hurriyetci egitimsen kaliteli ozgur ve hiç bir siyasi bağ yoktur

ilksms
Geri