Merhaba arkadaşlar, sendika değiştirmeyi düşünüyorum
Hangi sendika, neden? şeklinde sormak istiyorum.
Hocam bende sendikasız kalmamak için konu açtım, kararınıza saygı duyuyorum, ama buda çözüm değil bence, küçük ilçelerde 3,4 sendika var malumunuz siyasi görüşe göre bunlardaSendikasızlık. Alet,taraf olmamak için
HocamHocam bende sendikasız kalmamak için konu açtım, kararınıza saygı duyuyorum, ama buda çözüm değil bence, küçük ilçelerde 3,4 sendika var malumunuz siyasi görüşe göre bunlarda
Amacım üye sayısı azda olsada siyasi partilerden uzak öğretmene çıkarına veya brsnşımız için çalışan sendikaları öğrenmek tavsiye almak
1973 yıl yapımı Diyet filmi aklıma geldi. O filmde sendika nedir, ne işe yarar soruları çok güzel işlenmiş..Sendikacılık olayını her zaman sol kesim daha iyi yapmış daha iyi becermiştir. Bunun birçok nedeni vardır ama en önemli nedeni sağ kesimdeki oyoriteye karşı gelmeme yani biat etme kültürüdür. Sol kesim olayları kendi mantık süzgecinden geçirip kafasına yatmayan işe genelde girmez. Bu durum sağ kesim için böyle değildir. Malesef toplumumuzda öyle bir çürüme söz konusu ki sendikaların da bundan payını almadığını söylemek çok zor. Dürüstlük çölde su misali olmuş ara ki bulasın. Mantıklı olan her zaman daha fazla hak elde etmek için muhalif sendikalarda olmak olsada bu durum ülkemiz şartlarında bu şekilde değildir malesef