baron38 Seçkin Üye Seçkin Üye Mesajlar 322 16 Haziran 2017 #1 Anadolu lisesinde görev yapıyorum, ortaokulda seminerin devamını yapabilirmiyim? Ya da aynı ilçede başka bir okulda yapabilirmiyim?
Anadolu lisesinde görev yapıyorum, ortaokulda seminerin devamını yapabilirmiyim? Ya da aynı ilçede başka bir okulda yapabilirmiyim?
fatihkultukturkan Süper Üye Süper Üye Mesajlar 1,288 16 Haziran 2017 #2 Yapabilirsiniz. Gittiğiniz okulda ders verebiliyorsanız o okulda seminer yapabilirsiniz.
SeA_ Seçkin Üye Seçkin Üye Mesajlar 519 16 Haziran 2017 #3 Aynı soruyu bende okula sordum: Daha önceki bir senede aynı kademe olması gerek diye yazı varmış ancak bu sene yazıyı okuduk böyle bir ibare yok.
Aynı soruyu bende okula sordum: Daha önceki bir senede aynı kademe olması gerek diye yazı varmış ancak bu sene yazıyı okuduk böyle bir ibare yok.
baron38 Seçkin Üye Seçkin Üye Mesajlar 322 16 Haziran 2017 #4 Peki aynı ilçedeki başka bir okulda yapabilirmiyiz acaba?
g.cetin.66 Süper Üye Süper Üye Mesajlar 2,412 16 Haziran 2017 #5 Gecen yil kabul etmemislerdi.lisedeysen lisede alacaksin dediler.
g.cetin.66 Süper Üye Süper Üye Mesajlar 2,412 16 Haziran 2017 #6 Arkadaslar okul dilekcemi kabul etmedi Gideceginiz ile okula vereceksiniz dedi dogrumudur. Bu konuda bilgisi olan
Arkadaslar okul dilekcemi kabul etmedi Gideceginiz ile okula vereceksiniz dedi dogrumudur. Bu konuda bilgisi olan
fatihkultukturkan Süper Üye Süper Üye Mesajlar 1,288 16 Haziran 2017 #7 Her iki okula da vereceksiniz. Kabul etmeme diye birşey olamaz. Sen dilekçeni ver. Okul senin dilekçeni almam deme hakkı yoktur.
Her iki okula da vereceksiniz. Kabul etmeme diye birşey olamaz. Sen dilekçeni ver. Okul senin dilekçeni almam deme hakkı yoktur.
BAYBİLİSİM Seçkin Üye Seçkin Üye Mesajlar 533 16 Haziran 2017 #8 aynı ilde başka bir okulda seminer yapabilirmiyiz?