Semineri Olmayan Branş Öğretmenleri

Kodla Büyü

msanewtr

Üye
Seminer Döneminde İlçe Merkezde Sınıf Öğretmenleri vs. Seminer Alırken Branş Öğretmenlerinin Okulda Bulunması Gerekiyor mu ?
Adam Geliş -Gidişi İçin Otobusu Olmayan Bir Yere Oto -Stopla Gidip Gelin Diyorda Hemde 2 kişi Olarak ...

bu konu ile ilgili net bilgisi olan varsa sevinirim

tabii ki hocam bizim okulda sınıf öğretmenleri gitti branş öğretmenleri okulda

ya 15 km uzakta bir köy okulu ve git gel için araç yok "bu durum insanlık dışı " bunu kolaylaştıramazlar mı merkezde veya şurada bulunun diye

merak etmeyin hocam, her ogretmen e-konferansi tadacaktir. haziran olmaz, eylul olur, eylul olmaz subat olur...

hocam herkesi bi arada alabilecekleri buyuklukte bi salon bulunmasi zor diye bu yola gidiliyor diye tahmin ediyorum. bu isin sadece temel egitim - brans egitimi bolumu yok. ortaogretim-mesleki ortaogretim kismi da var. herkes sirasiyla tadacak bu e-konferansi...

ekders ücretini almayacağım deyin gitmeyin hocam, hem ücretini almak hem de gitmemek olmaz tabi...

msanewtr' Alıntı:
ya 15 km uzakta bir köy okulu ve git gel için araç yok "bu durum insanlık dışı " bunu kolaylaştıramazlar mı merkezde veya şurada bulunun diye
..
hocam keşki seminer dönemi öncesinde akıl edip okul üzerinden ilçe meb e dilekçe yazsaydınız.
..... nedenlerle (ulaşım zorluğu, vasıta olmaması vb..) seminer görevimi ilçe merkezinde uygun gördüğünüz bir okulda almak istiyorum gereğini arz ederim
şeklinde. Şu anda yapabileceğiniz tek şey rapor almak.

bu arada hatırlatma; aynı sorunu eylül ayında da yaşamak istemiyorsanız şimdiden önlemini alın derim....

birleştirilmiş sınıf olmazsa başka okulda seminer alamıyorsunuz bildiğim kadarıyla...

acer50' Alıntı:
birleştirilmiş sınıf olmazsa başka okulda seminer alamıyorsunuz bildiğim kadarıyla...
..
işin o kısmını tam olarak bilmiyorum ama ulaşımın olmaması yeterince kabul görecek bir mazeret gibi geliyor bana
..
ya belediye / kaymakamlık okulun olduğu bölgeye gidiş ve dönüş saatlerinde 1er sefer yapacak bi servis ayarlamalı yada ilçe merkezine çekmeli diye düşünüyorum

Bizim ilçede ilk hafta uzaktan eğitim yapıldı şimdi okullardayız. Bugün okulda branş öğretmenlerine 2 ve 3 hafta yapılacak çalışmalar paylaştırıldı ve hazırlayacaksınız dendi. Fakat gelen yazıda yapılacak çalışma 11-29 Haziran tarihleri arasında Sınıf öğretmenleri ve anaokulu öğretmenleri ibaresi yer alıyor. Fakat idare yazıyı yok sayarak bize sizde yapacaksınız diyor. Bunla ilgili ne yapabilirim yardımcı olabilrimisiniz

BBNET
Geri