Seminer döneminiz nasıl geçti, geçiyor yıllardır?

Kodla Büyü

cevher---

Seçkin Üye
Seçkin Üye
Arkadaşlar malum seminer dönemlerimiz var, bu 2 haftalık süre nasıl geçiyor bulunduğunuz okullarda? neler yapıyorsunuz? Etkili ve verimli geçiyor mu?

İlk olarak kendim yazmak istiyorum.
(Konular belirlenmiş fakat benim konu işlevsel değildi)
İlk gün win7 kurulumunu anlattım arkadaşlara, bazıları istiyordu anlatmamı, kimi izledi, kimi çıktı vs...İlk gün moralimi
bozdular, ne konusu ne semineri demeye getirdi birçok arkadaş, Türkiye böyle gelmiş, alışmalısın dediler bizzat.
Sonraki günlerden birinde google drive'ı (İlçe milli eğitim müdürümüzün isteği ile) anlattım arkadaşlara, bi arkadaşta ast-üst ilişkilerinin öneminden falan bahsetti. Bunların haricinde 2 hafta boşa geçti diyebilirim ne yazık ki.

2 Hafta bomboş geçti. Çay muhabbet. Hiç bir şey yapmadık.

Keşke bir hafta sadece tüm branşçılar kendi aralarında bir araya gelip program çerçevesinde toplansaydı. Din kültürü grubu böyle bişey yaptılar bir tek..

skipper_forum' Alıntı:
2 Hafta bomboş geçti. Çay muhabbet. Hiç bir şey yapmadık.

Keşke bir hafta sadece tüm branşçılar kendi aralarında bir araya gelip program çerçevesinde toplansaydı. Din kültürü grubu böyle bişey yaptılar bir tek..

Aynen hocam, çay+kahvaltı+çay.

3 saatlik sabah geyikleri iyidir, insan dinleniyor.

Gereksiz angaryalardan, raporlardan, verilen çalışma programlarından, zümre ıvır zıvırlarından iyidir.

tatil için okul kapanır kapanmaz, öğretmenlerin de ayrılması iyi olmaz, bıkkınlık hissi olanları arttırır.
okulda Hoş zamanın olması verimi arttırır.

Konferans MEB olmasın da. uzaktan eğitimde de ynı şeyi yapıyorduk gerçi, dinleyen yoktu.

ercinc98' Alıntı:

Gereksiz angaryalardan, raporlardan, verilen çalışma programlarından, zümre ıvır zıvırlarından iyidir.

tatil için okul kapanır kapanmaz, öğretmenlerin de ayrılması iyi olmaz, bıkkınlık hissi olanları arttırır.

Konferans MEB olmasın da. uzaktan eğitimde de ynı şeyi yapıyorduk gerçi, dinleyen yoktu.

beraberlik açısından güzel oldu açıkcası ama, beraber semaver çayı,pasta börekler falan,
geyikte o kadar uzun sürmemeli sanki :) , 1 saatte olsa faydalı işler yapılmalı.

cevher---' Alıntı:
ercinc98' Alıntı:

beraberlik açısından güzel oldu açıkcası ama, beraber semaver çayı,pasta börekler falan,
geyikte o kadar uzun sürmemeli sanki :) , 1 saatte olsa faydalı işler yapılmalı.
haklısınız. Gelen giden eksik olmuyor. Hep aynı kişiler değil, sürekli değişen bir grup, ilkokulda dahil olunca,...

Gereksiz işler haftası.Haziran dönemi tamamen gereksiz. Yada en azından ikinci hafta tamamen gereksiz.
Bakanlığın yerinde olayım, her ne kadar ücretini yıllardır alsam da, Haziran dönemi seminerini ya tamamen kaldırırdım yada 1 hafta yapardım. Eylül dönemi gerçekten gerekli. En azından planlar, toplantılar için.. Okul başladığında herşey hazır oluyor, tabi yapanlar için..

haziran dönemi böyle boş geçecekse, güzel çalışmalar yaptırmayacaklarsa kaldırılmalı. güzel çalışmalar yapmak elimizde değil çünkü, en azından benim elimde değil.

cevher---' Alıntı:
haziran dönemi böyle boş geçecekse, güzel çalışmalar yaptırmayacaklarsa(ki yaptırmıyorlar) kaldırılmalı. güzel çalışmalar yapmak elimizde değil çünkü, en azından benim elimde değil.

BBNET
Geri