SEMİNER KONUSU

Kodla Büyü

bormut

Seçkin Üye
Seçkin Üye
mrb arkadaşlar ilçede anlatılmak üzere ' Etkili Öğretim Yöntem ve Teknikleri Uygulamaları (Problem Çözme, Problem Kurma, Yansıtıcı Öğrenme, İşbirliğine Dayalı Öğrenme, Yaratıcı Drama vb.) ' konusunu bana vermişler ve uygulamalı olarak anlatılacak neler yapmalıyım elinde kaynak olan varsa sevinirim teşekkürler.

bormut' Alıntı:
mrb arkadaşlar ilçede anlatılmak üzere ' Etkili Öğretim Yöntem ve Teknikleri Uygulamaları (Problem Çözme, Problem Kurma, Yansıtıcı Öğrenme, İşbirliğine Dayalı Öğrenme, Yaratıcı Drama vb.) ' konusunu bana vermişler ve uygulamalı olarak anlatılacak neler yapmalıyım elinde kaynak olan varsa sevinirim teşekkürler.

Hocam aynı konuyu banada verdiler, ne yaptınız acaba hazırlayabildiniz mi, eğer hazırladıysanız paylaşırmısınız?

yusufpb' Alıntı:
bormut' Alıntı:

Hocam aynı konuyu banada verdiler, ne yaptınız acaba hazırlayabildiniz mi, eğer hazırladıysanız paylaşırmısınız?

bi kaç hazır slayt bldum hocam uygulamalı diyor ama yapacak birşey yok . bize her hangi bi eğitim vermeden bizden eğitim istiyorlar. ilk yapan arkadaşlar baktım çokta önemsemyor çokta önemli değil oldugu kadarıyla ... orada toplu olarak yapılabilecek bi kaç örnek olsa iyi olacak ama şimdiye kadr bulamadım ya

Bu konular öyle 3-5 günde araştırılıp hazırlanıp uygulamalı hazırlanacak konular değil bence.

"İKS ile ilgili okulumuzda yapılan çalışmalar ve kurum raporu analizi ve yorumlanması. İyileştirme öneri raporu."
"Akıllı tahta kullanımını değişik örneklerle anlatma. "

benim seminer çalışmaları da bunlar.. diğer hocalar netten indirip verdiler ama bizimki biraz daha karışık gibi :? aynı konuyu alan arkadaş var mı ?

BBNET
Geri