SELÇUK ÜNİVERSİTESİ [TEF]

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan mnvvr
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Kodla Büyü
tesadüf işte kader utansın napalım. suteften de bi sen bi ben varım heralde bende olmasam kim cevap yazar sana

Konya 2005. 2.Öğretim

2005 2. Öğretim mezunuyum şuan Sivas-Yıldızeli Ç.P.L. görev yapmaktayım

Sutef'in ilk mezunlarındanım 2002 herkese selamlar yeni eğitim-öğretim döneminiz hayırlı olsun..

Ben de varım Servet ERDOĞAN herkese slm canım slm seval slm adem slm bide arkadaşlar isminizi yazsaydınız daha iyi olurdu .

Selamlar

Moderatör tarafında düzenlendi:
selam selçuk. herşey yolunda sağol. hala kastamonudayım.burda bayağı kıdemli olduk sayılır. sen nerelerdesin. Ispartamı? kendine iyi bak. belki bu sayfada olduğu gibi kader bizi bir yerde kursta falan:-) karşılaştırır. başka türlü bir araya gelemiyo mezunlar:-)

beyisoy' Alıntı:
Sutef'in ilk mezunlarındanım 2002 herkese selamlar yeni eğitim-öğretim döneminiz hayırlı olsun..

Ways Be Bilalim Nasılsın bakalım ??

Evet Bizler Selçuk Ünv. Tef'in İlk Mezunlarıyız Gencler hepinize Kucak dolusu selamlar...Burdan Murat köklü yavuz hocanızada slmlar.... :+1:

Tüm SUTEF' lilere merhaba..Ben de 2007 1. öğretim mezunlarındanım..
Bu arada sınıf arkadaşım Esra sana da merhaba :)

Tüm SUTEF' lilere merhaba.. Ben de 2007 1. öğretimlerdenim.. Bu arada sınıf arkadaşım Esra sana da merhaba :)

kusura bakma sınıf arkadaşım öznur :oops: . sana da merhaba tabii ki...sonradan gördüm yoksa slm vermez olur muyum??

Geri