Hepinize Saygılarımı Sunarım. Bu Arada Ben Eskişehir/Merkez de Görevliyim. Tanıdık 2 kişi Gördüm. Hakoteknik ve AliBahadır. Onlarda ınter Pentium'danlar. Görüşmek Ümidiyle...
Özellikle serkanalgül hocam sayesinde bayaa bi eğlenceli geçiyordu proje çalışmaları.
Ama gördüğüm Kadarıyla eskilerden az kişi var Bizim Dönemden FAtma ayşenur Eskilerden Serkan, Oğuzhan, ali var şimdilik çıkarabildiğim.
[/align]

ne günlerdi ya bide Apache triad la uğraşmaktan baya bi makine virüslenmişti
ali bahadir hocam sizede mutluluklar diliyorum Serkan hocam herzamanki gibi hatun köyde eskişehirde bi ara gelmişti biz mezun olmadan üniversiteye 2003 yada 2004 te ne güzel yaa daha dün gibi herşey 2002 mezunların pamuk ağası vardı bitane
adanalı ismini cıkaramadım hakan hocamı görünce aklıma geldi hey gidi günler heeyrizaferit' Alıntı:selam arkadaşlar bende 2006 yılı mezunuyum
aslında üye olalı baya oldu ama size daha yeni merhaba diyorum. Tanıyan tanır beni DENZİLİ HOROZU Rıza Ferit (RFK). Herkese selam . Öğretmen arkadaşlara yeni öğretim yılında başarılar........![]()
.serkanalgül' Alıntı:Hakan'ım 2002 Mezunlarından Hakan hala otobüs bileti satmaya çalışıyor :lol: . Ben hala hanım köydeyim dediğin gibi (ama unutma erkeğin memleketi evlenene kadar belli değildir) bu arada ben okula 2 kere geldim. 1. 2003 Mayıs ayında istanbullu Hakan'laydı maç yapıp geri dönmüştük. 2. 2004'te askere giderkendi... Bu arada hatırladığın Pamuk Ağasını Adı Hacı Ali'ydi.
Bu Arada Ali'nin dediği Gibi Bizim Bölümün En Büyük Şansı Olan Sayın Hocam Halil ARDAHAN'a bizim için yaptıkları ve bize verdiği desteklerden dolayı teşekkür ederiz. Yeni mezunlar ilk günleri bilmediği için Halil Beyin bizim bölüm için neler yaptığını bilmeyebilirler.
TEŞEKKÜRLER Hali ARDAHAN
) iyi olur MEbden iş cıkacağı yok serkan hocam Çok güzel günler geçirdik inan şimdi bu yazdıklarını okuyunca yüzümde güller açtı HALİL ARDAHAN HOCAM gerçekten çok uğraştı bugün o bölüm varsa onun sayesindedir. Doğru sen diyince aklıma geldi Haci ALi şimdi gerçekten ağa olmuştur
ya BÖTE nin İlk Çiçeği burnunda mezunları sizlerdiniz üzülmüştük sizleri uğurlarken çünkü çok yardımınız olmşutu bizlere allah razı olsun... Ama MEzunuyet heyecanınıda sizinle yaşamıştık
) üst sınıftakilere , daha alt sınıftakilere 2006 mezunlarına (oğuzhan, rıza
) daha sayamadığım bütün arkadaşlarıma herkese çok çok selamlar...