ogretmen_ahmet
Aktif Üye
bence de çok güzel bende izliyorum
folikAsit' Alıntı:İlk kez izlediğim bir bölümünde 80 leri anlatmasını beklediğim dizi de 90 larda kullanılmaya başlanılan Ufo ısıtıcılarla ısındıklarını gördüm. Diziden soğudum...

folikAsit' Alıntı:İlk kez izlediğim bir bölümünde 80 leri anlatmasını beklediğim dizi de 90 larda kullanılmaya başlanılan Ufo ısıtıcılarla ısındıklarını gördüm. Diziden soğudum...
uhaha: İlk bölümlerden izlemeye başlarsınız anlayacağınızı düşünüyorum bendede arada sırada oluyor mecnunumsu konuşmalarogretmen_pc' Alıntı:biz de çok beğenerek izledik bugün de var .. leyla ile mecnunu bi türlü anlıyamadım ben![]()

+1goldenboy' Alıntı:leyla ile mecnun süper dizi ya ilk 20bölümünü serettim çok hoşuma gitti seksenler dizisi güzel ama ben daha güzel olabilirdi oyuncu kadrosu sanki zayıf biraz leyla ile mecnundan takviyemi yapsak![]()
gakgos1903' Alıntı:İlk bölümlerden izlemeye başlarsınız anlayacağınızı düşünüyorum bendede arada sırada oluyor mecnunumsu konuşmalarogretmen_pc' Alıntı:biz de çok beğenerek izledik bugün de var .. leyla ile mecnunu bi türlü anlıyamadım ben![]()
![]()

onurbulut' Alıntı:özellikle şu lay lala lay lala diye gideni arıyorum...
onurbulut' Alıntı:yok hocam bu değil ya lay la la lay la die bide ***** ü lazım mümkünse![]()
geçen haftaki bölümüü çook güzeldiii...onurbulut' Alıntı:özellikle şu lay lala lay lala diye gideni arıyorum...
ogretmen_pc' Alıntı:bugün seksenler varrgeçen haftaki bölümüü çook güzeldiii...