Seksenler Dizi Müzikleri 2012

Kodla Büyü
BBnet sitesi bu tarz paylaşımlar olmayınca daha iyi olacakmış.Bende en ihtiyar ve en paylaşımcı üyelerden biri olduğum için siteye katkıda bulunmak istedim

serdengecti' Alıntı:
BBnet sitesi bu tarz paylaşımlar olmayınca daha iyi olacakmış.Bende en ihtiyar ve en paylaşımcı üyelerden biri olduğum için siteye katkıda bulunmak istedim
Serdengeçti hocam senin paylaşımların olmasa biz ne yaparız? En basitinden flash ı ultraiso ile kolayca win7 kurulum diski yapmayı bile senden öğrendim.

zech' Alıntı:
serdengecti' Alıntı:
Serdengeçti hocam senin paylaşımların olmasa biz ne yaparız? En basitinden flash ı ultraiso ile kolayca win7 kurulum diski yapmayı bile senden öğrendim.

hocam güzel yorumunuz için teşekkür ederim. Nacizane katkım olduysa bu zamana kadar ne mutlu bana :) Bilgi paylaşımını devam ettireceğim. Herkese lazım olabileceğini düşündüğüm ve o yüzden paylaştığım yazılım vs. olmayacak artık.

Serdengeçti hocam laf aramızda yönetime,"- bu adamı neden küstürdünüz , ayıp değil mi yaptığınız" diyemedim ya la :lol:

BBNET
Geri