Sedan model oto tavsiyesi ?

Kodla Büyü
ikiside değil diyedegim ama tabi bütceye gore davranmak lazım.. ama wv. toyota for opel tavsiye eilen daha iyi araçlardır.. sıfır linea alcagınıza ikinci el wv. veya toyota daha iyi bir alım olacaktır bence..

Hocam ben 8 aydır araştırıyorum volkswogen jetta almaya karar verdim. İnşallah alabilirim. Sebebine gelince kendi sınıfında en geniş bagaj hacmi (510lt) tam bir aile arabası, volkswagen kalitesi ve konforu, dış tasarım çok güzel, İkinci eli çok değerli, kendi sınıfında fiyat-konfor-özellik-kalite-yakıt-performans olarak alınabilecek en iyi araç bana göre....Tek olumsuz yanı araçlar siparişle geliyor ve siparişten tam 4 ay sonra elinizde oluyor yani 4 ay bekliyorsunuz...... Bunlar benim fikirlerim herkesin kendine göre bir zevki, bütçesi ve tarzı vardır herkesin fikrine saygılıyım.....

Hocam bütçe ne kadar... bi ara peugeot 301 e bakmıştım, dizelinin en dolusu 42,200 dü. baya bi geniş araç, bak istersen.
Sonra Ford C-Max aldım, onun da 2009-2010 modellerine bakabilirsin, gerçekten harika bir araba...

BBNET
Geri