Seat Leon 1.6 Style İçin Önerileriniz.

Kodla Büyü
hocam seat kullanıcısı olarak kesinlikle harika bir arac arkadasımda da leon var ama signo modeli, bende de signo plus var arabadan pişman olmazsın ama senin önerdiğin bos modeli gerçi bunların bosu bile renoların dolusundan iyidir :D
parca olarak wv den uygun kalite olarak aynı bence almısken signosuna bak

Teşekkürler bumit. Peki bu araç özelliklerine ve km sine göre fiyat olarak nasıl? Signo da olan, bu araçta olmayan olmazsa olmaz dediğin bir özellik var mı?

unigs06' Alıntı:
Teşekkürler bumit. Peki bu araç özelliklerine ve km sine göre fiyat olarak nasıl? Signo da olan, bu araçta olmayan olmazsa olmaz dediğin bir özellik var mı?

hocam ben uzun yolda hız sabitleyicini cok kullanırım bunda yok, dijital klima ve yolcu hava yastıgıda önemlidir bence ama kişiye göre değişen özellikler bunlar ayrıca bu aracın sürüşü gercekten cok keyiflidir denemenizi tavsiye ederim

fercanx' Alıntı:
araba iyide hergün dua etmen lazım parça lazım olmasın diye.
hocam emin olun parca sıkıntısı yok bu araclarda, çunku wv,audi, skoda,seat parcaları ortak mesela ben araca audi a4 ün celik karter korumasını taktırdım hemde cok uygun, seatınki plastikmiş, a4 ün karter koruması vida yuvalarına kadar tık diye oturdu hic problemsiz ve bunu skoda servisinde yaptırdım

rica ederim güle güle kullan ayrıca toledoyuda öneririm farkı yok bunların sadec bagaj farklı :D

leon 1.6 staylance 2006 kullanıcısıyım. fiyatına göre mükemmel ötesi diyebilirim. Bu fiyata bu konforu veren bir araç kimse söyleyemez. Milletin tek tereddütü. 1.6 atmosforik motorun çok yaktığını düşünüyorlar. Ben lpg ile kesinlikle fazla yakmadığını düşünüyorum...

BBNET
Geri