Seat Leon 1.4 TSI 2011 - SATILIK

Kodla Büyü
Biraz daha bekleyeydin iyiydi dostum :D ama ev kredileri de iyi düştü tam senin zamanın. Hayırlı satışlar kardeşim :D

ben kendim için dedim biraz daha bekle diye ama sen beni bekleyemezsin o kadar :D benim rahata kavuşmama var daha

CeM_G' Alıntı:
ben kendim için dedim biraz daha bekle diye ama sen beni bekleyemezsin o kadar :D benim rahata kavuşmama var daha

Valla kardeşim keşke sen alsan. Yabancıya gitmesini istemiyorum.
Sana bütün kardeş, ev arkadaşı, can dost indirimlerini de yapardım :D

Eyvallah kardeşim. inşallah bir an önce hayırlısı ile satıp, gönlüne göre bir ev alıp içine girersin.

4 ay önce çok araç aramıştım, aklım da leon ya da golf vardı. Tercihim golften yana oldu biraz da borçlandım Golf7 aldım çok memnunum. Leonlar da Golf ü aratmaz.
Şuan benim için tek dezavantajı bagaj kısmı. Çocuklarda olunca sıkıntılı oluyor muhtemel satınca bi Suv tarzı bi araç almayı düşünüyorum..
hayırlı satışlar güzel araba

aynenbadi' Alıntı:
4 ay önce çok araç aramıştım, aklım da leon ya da golf vardı. Tercihim golften yana oldu biraz da borçlandım Golf7 aldım çok memnunum. Leonlar da Golf ü aratmaz.
Şuan benim için tek dezavantajı bagaj kısmı. Çocuklarda olunca sıkıntılı oluyor muhtemel satınca bi Suv tarzı bi araç almayı düşünüyorum..
hayırlı satışlar güzel araba

Hayırlısı hocam. Ben de sizin gibi 4 sene önce Golf ve Leon almak için arama yapmıştım. Tercihimi Leon dan kullandım.
İyi de yapmışım.
Satmak hesapta yoktu ama nakit lazım, istemeyerek de olsa satmak zorunda kaldım.

BBNET
Geri