Seat Cordoba kullanan veya bilen varmı

Kodla Büyü

dobradobra10

Site Gezgini
Arkadaşlar Seat Cordoba kullanan veya bi,len varmı nasıl alırsam pişma olurmuyum
2006 model dizel 65.000 de 1.4 motor 100 bg gri metal
özellikleri:
Yol Bilgisayarı, Hız Sabitleyici, Dijital Klima Abs, Asr, Esp, Vsa, Eps, 2 Hava Yastığı, Merkezi Kilit, İmmobilizer, 4 cam otomatik, Çocuk Kilidi, Ön Kol Dayama, Çelik Jant, Direksiyon yükseklik Ayarı, Elektrikli Aynalar, Park Sensörü, Çelik Jant, CD Radyo

sizce nasıl bi araba sadece aklımı kurcalayan piyasası yok diye o da ben zaten biniciyim mecbur olmadığım sürece arabamı satmam ALLAh korusun acil satmam gerekirse de piyasadan biraz düşük veririm gene satarım diye düşünüyorum
siz ne dersiniz?

hocam sadece parçası biraz pahalı diye biliyorum, piyasasının az olma sebebide biraz bundandır, yoksa o özelliklerde öyle bir araba neden tutulmasın,

hocam ben birkaç kere bindim çok güzel araba fakat piyasa yok ve parça pahalı onun dısında zaten biliyorusunuz üzerinde golf motoru var diyorlar.

Süper bir şe ya arkadaşın var her viteste turbosu var süper hızlı seri bir araba :)

eyvallah ilsis kardeş inş benimde olurda her viteste bende hissederim..))ilk arabam olunca biraz heyecanlıyım idare et..)) :D

dobradobra10' Alıntı:
eyvallah ilsis kardeş inş benimde olurda her viteste bende hissederim..))ilk arabam olunca biraz heyecanlıyım idare et..)) :D
Arkadaşın arabası süper temiz hasta oldum arabaya yakında ağzını yoklayacam o motorun turbosu çok tatlı resmen yola tutunması süper allah kaza bela vermesin şimdiden hayırlı olsun

hocam seat az bilinse de çok tercih edilmese de çok sağlamdır tutkunları vazgeçemez seattan
bende yaza girerken çok baktım seat ibiza ama parayı denkleyemedim başka bişi aldım
nerde seat görsem içim sızlar :((((

Abimde seat cordoba var. Arabasından gayet memnun. birkaç kez ben de kullandım aracın hızlanması ve konforu fiyatına göre gayet iyi. Donanım olarak da segmentindeki arabalara göre gayet dolu bir araç.
Seat - Audi - Wolksvagen - Skoda. Bunların hepsi aynı ailenin araçları ve aracın içinde motorunda kullanılan malzelemerin çoğu aynı. Sadece birkaç ufak ayrıntı ve fiyat farkı var aralarında.
Dizelleri de gayet az yakıyor. Hız sabitleyiciyi ilk defa bu araçta kullandım ve uzun yollar için büyük kolaylık.
Kısacası seatı tavsiye ederim.

BBNET
Geri