Seat İbiza 1.4 referance

Kodla Büyü

crazyboss

Seçkin Üye
Seçkin Üye
Arkadaşlar bu aracın benzinli 2010 modelini bir arkadaştan almaya karar verdim fiyat olarak uygun göründü.Bu araç hakkında bilgisi olan arkadaşlar var mı?
sanırım acil yardıma ihtiyacım var bu konuda

*Yakıtı nasıldır
*Donanım güvenlik
*Performans vs.

bunu anlamanın en iyi yolu biraz paraya kıyıp arabayı 50-100 km şehir içi ve dışında test edin madem arkadaşınız. Araç isteklerinizi karşılıyor mu, güven hissi veriyor mu, farklı şartlarda tepkileri nasıl, konforu iyi mi bakın.
Genel olarak Seat 2004 den sonra VW ile birlikte çalışıyor ve güzel arabalar çıkarıyor, ama 1.4 motorlar hep soğuk gelir bana çünkü bir tek vergide avantaj sağlıyor, yakıt konusunda toplamda 1,6 ile aynı hesaba gelir genelde ama performans alamazsınız.

receps' Alıntı:
bunu anlamanın en iyi yolu biraz paraya kıyıp arabayı 50-100 km şehir içi ve dışında test edin madem arkadaşınız. Araç isteklerinizi karşılıyor mu, güven hissi veriyor mu, farklı şartlarda tepkileri nasıl, konforu iyi mi bakın.
Genel olarak Seat 2004 den sonra VW ile birlikte çalışıyor ve güzel arabalar çıkarıyor, ama 1.4 motorlar hep soğuk gelir bana çünkü bir tek vergide avantaj sağlıyor, yakıt konusunda toplamda 1,6 ile aynı hesaba gelir genelde ama performans alamazsınız.

hocam 1.4 motorlar 1.6ya göre vergide nasıl bir avantaj sağlıyor?

yadigartbaykal' Alıntı:
crazyboss' Alıntı:
Arkadaşlar bu aracın benzinli 2010 modelini bir arkadaştan almaya karar verdim fiyat olarak uygun göründü.Bu araç hakkında bilgisi olan arkadaşlar var mı?
sanırım acil yardıma ihtiyacım var bu konuda

*Yakıtı nasıldır
*Donanım güvenlik
*Performans vs.

bu tip arabalrın dolu olanı olmazsa satışı zor olur hocam. almanız için çok uygun olması gerekir.

Referance donanım olarak hız sabitleyicisi,müziği direksiyon kontrol abs asr hava yastığı falan var çelik jant yok standartlarda bir donanımı var

yıılık mtv si motor hacmine göre değiştiği için 1. motor büyük ihtimal 1298 cc olarak gösterilmiştir ve mtv si daha düşüktür

Seat güzel. bende 2012 ibiza st. var çok menmunum . 1.4 motor normal ibiza standart yakar.

Benim araç büyük 6 lt falan yakıyor 100kmde.
Seat Referance modellerinde bile yeterince donanım sunuyor.
Çok seri bir araç olduğunu göreceksin.

BBNET
Geri