SEAT İBİZA NASILDIR ?

Kodla Büyü

g.cetin.66

Süper Üye
Süper Üye
Sayın arkadaşlar seat ibiza almayı düşünüyorum 2012 model 55 .000 km de 2 yıl garantisi var reference model

28250 ye anlastık hata boya yok sizce nasıl yorumlarınızı alabilirmiyim.

Arkadaşım 5-6 ay önce 2012 copa plus'ı 30000 e sattı. km 30000 civarıydı. Fiyat hakkında fikir verir umarım.
Ek olarak içi çok dar ve boğucu değil mi?

g.cetin.66' Alıntı:
Sayın arkadaşlar seat ibiza almayı düşünüyorum 2012 model 55 .000 km de 2 yıl garantisi var reference model

28250 ye anlastık hata boya yok sizce nasıl yorumlarınızı alabilirmiyim.
Araç içine sindiyse, tamam aradığım bu diyorsan al gitsin.

10-15 gün önce bir tanıdığım 0'ını aldı, 35000TLye hocam kampanya varmış. 3 yaşında 55000km arabaya o fiyatı vermektense 6-6,5 daha fazlasına 0'ı alınabilir belki eğer imkanınız varsa hocam.

Aynı aracı 2013'te 28.600 TL'ye aldım sonradan fiyatı arttı tabi ama araçtan çok memnunum şimdiye kadar hiçbir sorun yaşamadım, motoru volkswagen , konsol sade ve bence zarif bir araç, satmayı düşünmüyorum ömürlük kullanacağım inşallah..

Yorumlarijiz icin tesekkur ederim arkadaslar.peki arac garantili tup attirayimmi attirmayayimmi onu bilemedim ya garanti dicem benzine yuklenecem yada salla garanti deyip lpg ye gececem.garanti onemli mi

g.cetin.66' Alıntı:
Yorumlarijiz icin tesekkur ederim arkadaslar.peki arac garantili tup attirayimmi attirmayayimmi onu bilemedim ya garanti dicem benzine yuklenecem yada salla garanti deyip lpg ye gececem.garanti onemli mi

Öncelikle sıfırını al diyen arkadaşa katılıyorum. Bunun fiyatı ve durumu kafana yatıyorsa bunuda alabilirsin. Tüp hemen taktırma bence, bi kaç ay bin baktın aracı çok sevdin, taktır tüpü bin doya doya..

Fiyat uygun hocam 3 ay önce bende 2013 model aldım.27 binde,tüp,çelik jant vardı 32ye aldim.Bence almışken 2013 ve üstü olsun,görüntü olarak daha iyi.(sis far ve iç dizayn)

Aldim arkadaslar hayirlisi ile 57.000 de 2 yil garantisi devam ediyor 2012 1.4 reference hata boya sorun sifir .sadece dosemeleri kirli kullanilmis
Darisi diger arkadaslarin basina

Ekli dosyalar

• 2015-04-24 17.27.00.png
    2015-04-24 17.27.00.png
    152 KB · Görüntüleme: 1,094
Hayırlı olsun hocam. Ben de 2013 de Ibiza 1.2 TSI DSG Otomatik vitesini sıfır aldım 36450'ye. Çok memnunum şükür..

Bende 2011 İbiza Copa kullanıyorum. 43 Bin KM`de. Piyasası 29 Bin - 32 Bin aralığındadır. İbiza düşünen arkadaşlar kulaktan dolma bilgilere kulak asmasınlar. Piyasası yazdığım gibi. Bende yeni mazda 3 ile takas düşünüyorum ama henüz anlaşamadık bayi ile... Bilgilerinize...

yasinz' Alıntı:
Bende 2011 İbiza Copa kullanıyorum. 43 Bin KM`de. Piyasası 29 Bin - 32 Bin aralığındadır. İbiza düşünen arkadaşlar kulaktan dolma bilgilere kulak asmasınlar. Piyasası yazdığım gibi. Bende yeni mazda 3 ile takas düşünüyorum ama henüz anlaşamadık bayi ile... Bilgilerinize...
Nasıl hocam çekişi= Bir de bu SW modelini tavsiye eder misiniz (bu fiyata)?
http://www.sahibinden.com/ilan/vasi...tasiz-boyasiz-ilk-sahibinden-210303877/detay/

Hocam ben 1.4 arabaya alışamadım. konfor ararsan iyi. donanım da iyi denebilecek seviyede. ama bana yetmiyo :D aile için ideal, ekonomik ve şık... yollarda çok fazla rastlanmadığı için de çekici...

BBNET
Geri