Seçtiğim araçlar hakkında fiyat tavsiyelerinizi bekliyorum

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan jolly
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Kodla Büyü
Km orjinal mi kontrol ettirmek lazım.

Yeni almış görünüyor.

Bakım durumunu da kontrol edip , biraz pazarlık ile alınabilir.

WV POLO 1.4 OTOMATİK ve LPG'Lİ 2006 model 50bin KM. 24,750 TL

Megane 1.5 dCi Expression otomatik dizel 2009 model 77bin KM 30,850 TL

Bu iki araç hakkında fikirlerinizi öğrenebilir miyim arkadaşlar? Fiyat ve özellik bakımından hangisi avantajlı?

Bu araçlar kıyaslanmaz ki hocam sınıfları farklı bir kere. Sedan Hatchback araç hangisini istiyorsunuz buna karar verin bence. Polo fiyat olarak uygun gibi sanki..

benim hayalimdeki araç megane aslında hocam ama bu benim ilk aracım olacak küçük ucuz ve kaliteli olmasından dolayı aklım poloya gidiyor ama megane da hep sahip olmak istedğim araç. ne yapmalıyım bilmiyorum?

İçine sinen hangisiyse onu al sonra aklına takılır poloyu satıp megane alayım diye..

Arkadaşlar 2008 opel corsa essentia lpg otomatik 36binKM 26,500TL anlaştık, bi aksilik çıkmazsa alıcam, sizce nasıl doğru bir karar mı?

jolly' Alıntı:
Arkadaşlar 2008 opel corsa essentia lpg otomatik 36binKM 26,500TL anlaştık, bi aksilik çıkmazsa alıcam, sizce nasıl doğru bir karar mı?
Gayet başarılı bende böyle bir araç bakıyorum
galiba şehiriçi 23 kuruş yakıyor

jolly' Alıntı:
mescan' Alıntı:
jolly' Alıntı:

motoru ne hocam 1.2 mi?
evet 1.2 hocam. lpg olması sorun yaratır mı?
hocam ara ara 1.2 75 beygir corsa (babamın arabası) kullanıyorum. o kasa ağır, 1.2 yetersiz kalıyor bence. 1.6 115 beygirden sonra 1.2 hiç tat vermiyor, performans beklemeyin. tüp takılırsa daha da hantallaşır. az da yakmıyor bence. ben olsam 1.2 almazdım...

sıfırı 33bin 2008 modelide 26,5 fazla fark yok aslında ama ilk arabam olacağı için karar veremedim sıfır konusunda.

jolly' Alıntı:
sıfırı 33bin 2008 modelide 26,5 fazla fark yok aslında ama ilk arabam olacağı için karar veremedim sıfır konusunda.

bence aynı paraya polo bulabilirsin şu yeni kasasından onların sanki daha çok gideri var gibi

mescan' Alıntı:
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-chevrolet-2012-chevrolet-aveo-1,4-lt-hb-beyaz-hatasiz-ilk-el-18bin-km-131002812/detay/

ne dersin? :)
2012 model ucuz geldi araçta bişey mi var yoksa sıfır modelelride mi ucuz chevrolet araçalrın, pek bilgim yok

jolly' Alıntı:
mescan' Alıntı:
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-chevrolet-2012-chevrolet-aveo-1,4-lt-hb-beyaz-hatasiz-ilk-el-18bin-km-131002812/detay/

ne dersin? :)
2012 model ucuz geldi araçta bişey mi var yoksa sıfır modelelride mi ucuz chevrolet araçalrın, pek bilgim yok

1.2 modelinin sıfırı 31 den başlıyor..ve güvenlik paketi stndart..opelin alt yapısını ve motorunu kullanıyor..zaten opel bayisine gidersen bunlarıda sattıklarını görürsün..bu kasadan çokça bulursun..ve bu donanıma çok uygun fiyat..diğerlerinede bakabilirsin bu fiyatlarda ve daha düşükte çok araba var..

BBNET
Geri