Merhaba bende bu planı kullanıcam 2 sınav yapıcaz değil mi yine hocam bir de kitabı yok değil mi?Lise proje tasarımı ve uygulamaları dersinin son öğretim programına göre hazırladığım yıllık planı paylaşıyorum arkadaşlar umarım faydası olur.
bana da lazım hocam bulursanız paylaşırsanız sevinirim.Zümre hazırlayan hocam varsa paylaşırsa çok sevinirim.
linki vereblirmisiniz hocam. müfredat meb gov.tr de öğretim programı 2 üniteden oluşuyor. yanlış mı yapıyoruzEkli dosyayı görüntüle 76926
Paylaşılan yıllık plan 2 üniteden oluşuyor ama mufredat.meb.gov.tr adresinde ders içeriği 7 ünite
Emeğine sağlık hocam çok güzel olmuş. Zümre hazırlayan hocalarımızda paylaşırsa çok seviniriz.yarın ki ilk ders içi şöyle bir sunu hazırladım. fikir olsun. içerik zaten anlatırken daha da zenginleştirilebilir diye düşünyorum.
Kitap Proje Hazırlama kitabıydı hocam bu sene herhangi bir kitap gelmedi derste farklı sanırım.bu sene proje dersi kitabı geldi mi okullarınıza, her sene gelen kitap bu sene gelmedi
Paylaşılan yıllık plan 2 üniteden oluşuyor ama mufredat.meb.gov.tr adresinde ders içeriği 7 ünite
bu kitabı ben anlayamadım. nasıl anlatacam acaba. inceleyen oldu mu?Meb öğretmenler için bu klavuz kitabı yayınlamış drsimiz için.
hocam nasıl yani ben anlamadım,2 yazılı 2 performans değil mi diğer kültür dersleri gibi. projeye başvurmak mı gerekiyor?Geçen sene hazırlık sınıfında bu dökümanları kullanmıştım. Daha çok tübitak 2204a yarışmasına hazırlık için yapılıyordu bu ders okulda. Öğrencilere not verebilmek içinde yarışmaya başvuru şartı vardı. Yarışmaya başvurana 1. dönem notu veriliyordu. 2. dönemde ise bir sonraki sene yapılacak yarışmaya hazırlık yapılıyordu. Taslak proje yazımı gibi.
Fikir olması açısından paylaşmak istedim.
Yok hocam. O okulun uygulaması o şekilde idi. Zümrede o şekilde karar alıyorlardı.hocam nasıl yani ben anlamadım,2 yazılı 2 performans değil mi diğer kültür dersleri gibi. projeye başvurmak mı gerekiyor?
Bu derste, diğer dersler gibi 2 yazılı 2 performans notu olacak ama zümrenizde yazılı yerine uygulama notu verileceği konusunda karar alarak yazılıların yerine uygulama notu da verebilirsiniz. Ben 2 yazılı 2 performans notu veriyorum performansları da yaptıkları proje çalışmalarına göre veriyorum.Merhaba bende bu planı kullanıcam 2 sınav yapıcaz değil mi yine hocam bir de kitabı yok değil mi?
Teşekkür ederim. ellerinize sağlık.Lise proje tasarımı ve uygulamaları dersinin son öğretim programına göre hazırladığım yıllık planı paylaşıyorum arkadaşlar umarım faydası olur.
Hocam kitap değişmiş, online platformlardan kitaba erişemedim.böyle bir kitap var ama öğretim programı ile örtüşmüyor.Proje Hazırlama (Tüm Kitap)
ogmmateryal.eba.gov.tr
teşekkürler hocam. bişey sormak istiyorum. 2 kazanımdaki konu başlıkları ile benim çerçeve program doğrultusunda hazırladığım yıllık plan başlıkları benziyor ama tam örtüşmüyor sanki hocam.yalnışım varsa düzeltin lütfenseçmeli proje tasarım ve uygulamaları dersi öğretim programına göre için hazırlamış olduğum içerikleri paylaşıyorum
1.kazanım ve 2.kazanım için konu anlatımları...
Hocam ebadaki öğretmen kilavuz kitabında teorik içerik vermiş. Onları şunu haline dönüştürdüm.teşekkürler hocam. bişey sormak istiyorum. 2 kazanımdaki konu başlıkları ile benim çerçeve program doğrultusunda hazırladığım yıllık plan başlıkları benziyor ama tam örtüşmüyor sanki hocam.yalnışım varsa düzeltin lütfen
hım bi de ben bakayım ona. çok tş ederim hocam.Hocam ebadaki öğretmen kilavuz kitabında teorik içerik vermiş. Onları şunu haline dönüştürdüm.
hocam bu sunualrın pptx olanını paylaşabilirmisniz. biraz değişiklik yaparak kullanmka isterimseçmeli proje tasarım ve uygulamaları dersi öğretim programına göre için hazırlamış olduğum içerikleri paylaşıyorum
1.kazanım ve 2.kazanım için konu anlatımları...
hocam bu sunualrın pptx olanını paylaşabilirmisniz. biraz değişiklik yaparak kullanmka isterim