Bir Allah'ın kulu da sormaz.. BT sınıfları dağıtılsın, ders seçilmesin, öğretmen gelsin gitsin falan filan... Bir kişi sorarsa ne olayım ki örneklerini hergün buradan okuyoruz...brahif_06' Alıntı:bilgisayar laboratuarı olan okullarda bilgisayar dersi zorunlu seçmeli derstir... çünkü adama sorarlar öğretmenin var laboratuarın var neden seçmiyorsun...
eeeee' Alıntı:seçilmek zorundaydı eskiden..şimdi ise medya okuryazarlığı zorunlu seçmeli gibi bir şey oldu..öğrenci ilköğretimi bitirmeden o dersi almak zorundaymış en az 1 sene...labımız var ama dersimiz yok..komedi gibi bir ülkede yaşıyoruz...

= sınıflarda full projeksıyon pc var bakım ne edecek norm fazlasıydım tercıh yaptım gıdecegım okul muduru de ıkı mudur mavını var oda yok seneye secmeyecez dagıtacaz dıyor tam eylence bana bakım ne olacak sevıyorum bolumumu gelen vuruyor gıden vuruyor ogretmenlere sorsan hıc yerınden kalkmayan hep oturan konumundayız o derse ben tamıre gıderım geldıgınde benı orada gorur oh ne ala der
= sevıyorum formatorlugu sevıyorum hayatı sevıyorum sızı sınırden ne yazıcamı bılemez oldum yarın ola hayrola acıklansında yenı okulum