Seçmeli Derslerde Dersimizi Göremedim

Kodla Büyü
yok hocam...

7-8 lerde görünüyor

ancak 5-6 larda yok. Acaba dersin adının Bilişim Teknolojileri ve Yazılım Dersi olmasından ve kitabının hala olmamasından mı kaynaklanıyor diye aklımdan geçirdim...

Kademeli olarak eski çizelge kalktığı için 7. ve 8. basamak gözüküyor, yani seneye sadece 8. basamak gözükecek sonra o da kalkacak, 5 ve 6 lara gelince talim terbiye programı yayınladı ve dersin kitabının basılmayacağı açıklandı.

bu dersin kalktığı anlamına mı geliyor acaba?
talim terbiyeyi arayıp sormak lazım

seneye 5 ve 6 lar yeni sistemde olacağından bu sene 5 lern kitabının olmaması ile 6 laırn kitabının olmaması aynı kıllıfın eseri.

Bloombergteki Ali ÇAĞATAY'ın programında konuşan Burcu YILMAZ hocamızın konuşmalrında çok umutlanmıştım Ali Çağtay da bu konuda Nabi AVCI NIN bu konuda yardımcı olacağını söylemişti... Ama malesef :cry: olmadı herhalde

Dersi kaldıracaklarsa bari kademeli olarak memurluk kadrolarına alsınlarda adam gibi iş yapalım. Amelelik işini bıraktırsınlar bize. İşimizin ne olduğunu bilelim. Öğrenci, idare, internet kafe işletmeciliği, elektronik hizmet servisliği vs yapmaktan iyidir bari. 8-5 adam gibi işini bilerek yapmak.

BBNET
Geri