Seçmeli dersler 10-12 Eylül'de ( Genelge Eklendi)

Kodla Büyü
Şimdiki Norm ne şekilde düzenlenirse bilişim öğretmenliği ihtiyacı türkiye genelinde yükselebilir.

zor .... çoğu okulda farklı seçmeli seçilebilir....kadrolu öğretmeni olan seçer sadece

haklısınız hocam, bende böte son sınıfa geçtim biz yerleşirken 77 puan ile kapatmış Türkiyede 10.400 ihtiyacı olan bir branştı ve sistematik bir şekilde bilişim dersi yok ediliyor ve maalesef bizde buna seyirci kalıyoruz.Allah yardımcımız olsun ne diyeyim :(

Benim anlamadığım şu. Neden (imamhatip hariç) bütün okulların seçmeli ders çizelgelerinde Kuran-ı Kerim ve Hz Muhammed'in Hayatı ilk sırada?. Neden spor veya müzik ilk sırada değil? Neden alfabetik sıraya göre koymamışlar? Biri bana bunu açıklasın...

bi de bu şekilde ilerleyen sistemde bizim norm sayıları girilirken nasıl belirlenecek. ders seçilirse diye norm girmek var, ders seçilmezse diye norm girmek var, idare istediği gibi oynatabilir, iyice ellerine düştük.

mersincm' Alıntı:
Benim anlamadığım şu. Neden (imamhatip hariç) bütün okulların seçmeli ders çizelgelerinde Kuran-ı Kerim ve Hz Muhammed'in Hayatı ilk sırada?. Neden spor veya müzik ilk sırada değil? Neden alfabetik sıraya göre koymamışlar? Biri bana bunu açıklasın...
Zübük filmindeki kasabaya lise mi ? cami mi? yaptırılsın tartışmasının olduğu kısmı seyredin cevabı ordan çıkıyor
http://www.youtube.com/watch?v=aFINYC8SCHk

Özellikle 2:45 ve sonrasını izleyin.

Bu genelgenin 7. maddesinde dilekçeler okul yönetimine ulaştıktan sonra e okula öğrencilerin seçtikleri dersler tek tek girilecek diyor. grupları e okul kendisi mi oluşturacak bu maddeden ne anlıyorsunuz.

mersincm' Alıntı:
Alfabetik sıra diyecem ama baktım arada yabancı dil var demek ki oradan mantıklı bir açıklama çıkmaz. Zaten dini işin içine katınca yaptıkları hatayı eleştirmeye gör, ne dinimiz kalıyor ne imanımız.

nasıl bir genelge bu ya, hala şu not konusuna açıklık getirilmemiş, arkadaşlar gördüğüm kadarıylada kimsenin umurunda değil, dersimiz 2 saate çıktı not yokken bir saatte bile zor tutuyoruz öğrencileri 2 saatte nasıl tutacaksınız merak ediyorum, bakan bu konuda seçmeli dersler notla değerlendirilecek artık diye bir laf attı ama hala icraat yok, eğer 2 saat olupta dersin notu olmazsa ben ders filan istemiyorum :verymad:

bilisimci61' Alıntı:
ne zaman açıklama yapıldı hocam?

nette arama yapınca çıkıyor zaten hocam .... soru sayısını hatırlamıyorumda .... şu kadar soruda şu kadar cevap diye 4 + 4 + 4 sistemini anlatmışlardı....orda seçmeli dersler notla değerlendirilmeyecek diyordu

BBNET
Geri