must109' Alıntı:Şimdiki Norm ne şekilde düzenlenirse bilişim öğretmenliği ihtiyacı türkiye genelinde yükselebilir.
:mrgreen:karinca_52' Alıntı:arkadaşlar kaç defa yazacam
5 de 2 saat
6 , 7 ve 8 de 1 saat
Zübük filmindeki kasabaya lise mi ? cami mi? yaptırılsın tartışmasının olduğu kısmı seyredin cevabı ordan çıkıyormersincm' Alıntı:Benim anlamadığım şu. Neden (imamhatip hariç) bütün okulların seçmeli ders çizelgelerinde Kuran-ı Kerim ve Hz Muhammed'in Hayatı ilk sırada?. Neden spor veya müzik ilk sırada değil? Neden alfabetik sıraya göre koymamışlar? Biri bana bunu açıklasın...
Alfabetik sıra diyecem ama baktım arada yabancı dil var demek ki oradan mantıklı bir açıklama çıkmaz. Zaten dini işin içine katınca yaptıkları hatayı eleştirmeye gör, ne dinimiz kalıyor ne imanımız.mersincm' Alıntı:Benim anlamadığım şu. Neden (imamhatip hariç) bütün okulların seçmeli ders çizelgelerinde Kuran-ı Kerim ve Hz Muhammed'in Hayatı ilk sırada?. Neden spor veya müzik ilk sırada değil? Neden alfabetik sıraya göre koymamışlar? Biri bana bunu açıklasın...
bilisimci61' Alıntı:arkadaşlar genelge nerde. mrrak ediyorum notla degerlendirme ile ilgili bişey yazıyor mu?
bilisimci61' Alıntı:ne zaman açıklama yapıldı hocam?