Seçmeli Ders Tespit Programı

Kodla Büyü

traxx26

Aktif Üye
14 tane seçmeli ders olunca kafalar karıştı haliyle.. ben de üstüme düşmese de idareci arkadaşlara katkım olsun istedim..
basit de olsa işleri kolaylaştıracak excelde form oluşturdum.. işime yarar diyenler kullansın...

Ekli dosyalar

Hocam hemen deniyorum. Çok sağol.

Ekleme: Buna benzer bir şeyi ben de yapmıştım aslında ama bu daha güzel olmuş.
Ben haftalık ders programı ayarlama şeysi sanmıştım. :cry:

bırakın idare uğraşsın dursun. Belki BT öğretmenlerinin kıymetini anlarlar. Ne her sıkıntılarını çözmeye çalışıyoruz

mewluth' Alıntı:
Hocam hemen deniyorum. Çok sağol.

Ekleme: Buna benzer bir şeyi ben de yapmıştım aslında ama bu daha güzel olmuş.
Ben haftalık ders programı ayarlama şeysi sanmıştım. :cry:

bende programı ayarlıcak sanmıştım,,

Güzel olmuş hocam emeğinize sağlık. Ben de bizim okul için şöyle bir şey yapmıştım:

Ekli dosyalar

Rica ederim arkadaşlar..

umarım bu paylaşıları ve yorumları görenler değerimizi anlarlar...

Not: programı geliştirmek isteyen arkadaşlar, üzerine katkı ekleme yapıp paylaşımda bulunabilir.. ne de olsa birlikten kuvvet doğar... :D

buda benden. farklı yanı şu örnek vereyim. matematik üç ayrı sınıf oluyorsa bunlar mat1, mat2 ve mat3 olarak geçiyor. kaç öğrencinin mat1 i yada mat3 ü seçtiği görülebiliyor. ayrıca ders programı değiştirerek öğrencilerin seçtiği derslerin çakışmasını en aza indirebilirsiniz...

Ekli dosyalar

buyey' Alıntı:
buda benden. farklı yanı şu örnek vereyim. matematik üç ayrı sınıf oluyorsa bunlar mat1, mat2 ve mat3 olarak geçiyor. kaç öğrencinin mat1 i yada mat3 ü seçtiği görülebiliyor. ayrıca ders programı değiştirerek öğrencilerin seçtiği derslerin çakışmasını en aza indirebilirsiniz...

teşekkürler hocam..

program güzel eline sağlık ama en güzeli idarenin programı ......bu 4 ders seçilecek bitmiştir. kabul edenler etmeyenler
edilmiştir.

e okula dilekçeler giriliyo hangi ders açılacak ne ara o dersler çakışmadan verilecek hesaplayıp göndersinler işte biz boğuşuyoruz bu saçmalıklarla

Emeğine sağlık,

Ders seçimlerini yaptıktan sonra dağıtımı içi hangi derslerin çakıştığını tespit etmek gerekiyor. Ekli dosyada sayfa1 e öğrencilerin seçtiği dersleri girip, CTRL+SHIFT+M ile makroyu çalıştırarak çakışan ders matrisini elde edebilirsiniz.

kolay gelsin.

Ekli dosyalar

BBNET
Geri