Seçmeli Bilişim Teknolojileri Davranış Notu

Kodla Büyü

cms1982

Üye
Arkadaşlar;
Benim okulum İlkokul oldu. Ancak kademeli geçiş olduğu için 6-7-8 de okuyan öğrencilerimiz var. Ben bu öğrencilere haftalık bir saat "Seçmeli Bilişim Teknolojileri" dersini seçtim ama ders programında ders olarak sadece "SEÇMELİ DERS" yazıyor. Öğrencilere seçmeli ders seçme bölümünde de seçmeli Bilişim Teknolojileri dersi adı altında bir sınıftaki tüm öğrencileri ders için işaretleyip kaydettim. Ancak bu sınıflara davranış notu vermek istediğimde sınıfları kendi kullanıcımla göründüğüm halde ders kısmı boş görünüyor. Kaldı ki okul yöneticisi olarak giriş yaptığımda da davranış notu ders lstesinde dersimin adı yok. Ders için davranış notu vermeyecek miyiz desek, davranış notları çıktısı alma sayfasında "SEÇMELİ DERS" adıyla bir sayfa alabiliyoruz. Hayır 1 ay sonra karne zamanı müdür bana notunu girmemişsin diyecek başım ağrıyacak ounu için soruyorum. Davranış notu vermeye çok meraklı olduğumdan değil. Bu genel bir hata mı yoksa e-okul da ders seçiminde ya da herhangi bir işlemde hata yaptığım için mi böyle merak ediyorum. Eğer benden kaynaklı bir hataysa nasıl düzeltebilirim? Yardımcı olursanız sevinirim.

Yardımcı olacak ya da konu hakkında fikir beyan edecek yok mu? Kaç gündür bu konuyu düşünüyorum, araştırıyorum, konuyla ilgili uğraşıyorum, hiçbirşey elde edemedim! Aynı durumdaysanız en azından onu yazın, o da yeter! Yalnız olmadığımı bileyim!!!

seçmeli dersleri bence daha tam e okula monte edemediler belki dönem sonuna hallederler.
e-okul sisteminde davranış notu girebilecek yer açılmazsa ve müdürün niye girmedin derse
excel de hazırlar altına imzanı atar müdürüne verirsin hocam

Karnelerde e-okuldan çıkıyor excelde hazırladı mı ne olacak? Bu bizim sorunumuz değil benim hiç umrumda bile değil bizim derste e-okulda davranış notu modulü kaldırılmışsa bizim suçumuz ne? Ama çok kaygı duyuyorsan idareye dilekçe ver durumu yazı ile bildir onlarda üst makamlara sorar görüş alır sana dönerler.

BBNET
Geri