Sayın Hocam halka hakaret kimse edemez.Diğerleri düşman demedim.Bu sizin lafınız.munsal' Alıntı:işte halkı öyle bir kutuplaştırdılar ki siz halk oluyorsunuz diğerleri düşman. affedersiniz siz kimsiniz?
akp den hdp ye en az %5 lik kayma var..Kara Kule 61' Alıntı:Seçim sonucu özeti şudur.50 tane yoruma gerek yok.Dış güçler ve iç uzantıları paraleller Hdp yi destekledi.Sadece doğudaki değil batıdaki kürtlerde HDp ye verdi.Özet budur.
kily' Alıntı:yok hocam öyle değil. anket şirketi sahibinin cümlesi
"akpye oy vermeyenler kendi partileri haricinde hangi partiye verirdiniz sorusuna oyunu akp ye vermeyen hiç kimse kendi partime vermeseydim akp ye veridim demedi ! bu bize şunu gösterir akp ye oy vermeyen herkes akpden nefret ediyor. " hatta tam ağzından çıkan akpnin a sını bile duymak istemiyor....
cnn radyoda seçimden önce arabamla okula giderken dinledim adamın adını bilmiyom ama prof tu anket sahibisi
tek yanlı bakma hocam
durum bu
ernestososa' Alıntı:Troller bırakın bu ihanet muhabbettini adam olun, bende vermedim ben hainmiyim şimdi
ulan ciğeri 5 para etmez mahluklar siz kimsiniz kendinizi nerede görüyorsunuz
def olup oturun yerinize artık tek başına saçmalak yok
enestar' Alıntı:kily' Alıntı:yok hocam öyle değil. anket şirketi sahibinin cümlesi
"akpye oy vermeyenler kendi partileri haricinde hangi partiye verirdiniz sorusuna oyunu akp ye vermeyen hiç kimse kendi partime vermeseydim akp ye veridim demedi ! bu bize şunu gösterir akp ye oy vermeyen herkes akpden nefret ediyor. " hatta tam ağzından çıkan akpnin a sını bile duymak istemiyor....
cnn radyoda seçimden önce arabamla okula giderken dinledim adamın adını bilmiyom ama prof tu anket sahibisi
tek yanlı bakma hocam
durum bu
Demek ki hak yol bir defa bulununca, bir daha batıla sapmak mümkün olmuyormuş
Bİ DE BÖYLE DÜŞÜN)))
Hocam nasıl ayırsın, din AKP'nin benzin istasyonudur. Ordan besleniyor. Din taciri bir partidir.kily' Alıntı:ayırın dini siyasetten
ismailt' Alıntı:Borsaya kıpkırmızı. Ama yemyeşil olanlar var, dolar euro altın.
*Oyverin Gitsinler.
*Bizimle yürü türkiye
ALIN SİZE....
Satlin in tavuğu olayını iyi bilirim deSeredar' Alıntı:stalinin bi olayı ama ben özetinden söyleyeyim.
Kanatlarını yolduğunuz tavuğun gelip size sığınmasını bekliyordunuz ama tavuk gitti başkalarına sığındı. :mrgreen:
Herhangi bi partiyi din taciri yapacak kadar dinden uzak olanlar düşünsün.
Hem millet sadece dine oy verseydi birilerinin efendilerinin halife olması gerekirdi. :wink:
suvari58' Alıntı:Estağfurullah,halifelik ne haddimize!
Halifelik Erdoğan'ın hakkı. Ortadoğu ve Balkanlar'ın, islam dünyasının hamisi,serdarı,önderi,lideri,Allah'ın kılıcı,emirül müminin,halife-i ruyi zemin.
Din tacilerinin sözlerini görelim bakın ne demişler, kırmızı notlar bana aittir.
Başbakanımıza dokunmak bile bence ibadettir." (AKP Bursa Milletvekili Hüseyin Şahin.) Sence öyle mi?Efendimize bile olmamıştı.
"Başbakan Türkiyenin ezeli ve ebedi Başkanıdır." (Eski DP Başkanı, şimdiki AKP Genel Başkan Yardımcısı Süleyman Soylu.) Yürü be, kim tutar seni!!
"AK Parti’li olmak, Başbakan’a nikahla bağlanmaktır." (AKP Gölcük Düzağaç Mahallesi Kadın Kolları Başkanı Nuran Yıldız.) of of of, lafa gel.
"Tüm yollar önce Allah'a, sonra Başbakan'a çıkar." (Şarkıcı Doğuş.) Roma değil miydi o
"Başbakanımız bizim için ikinci Peygamberdir." (AKP eski Aydın İl Başkanı İsmail Eser.) Sanırım peygamberlik artık bitmişti.
"Erdoğan için her gün iki rekat şükür namazı kılınmalı." (Trabzon Of eski Belediye Başkanı, bugünün AKP İstanbul Milletvekili Oktay Saral.) Kime Erdoğan'a mı Allah'a mı?
"Erdoğan’ı halife-i ru-yi zemin olarak tanıyor ve biat ediyorum." (Gazeteci Atılgan Bayar.) Bingooooo
"Recep Tayyip Erdoğan benim 'Atam'dır." (Başbakanlık Başdanışmanı Yiğit Bulut.) Yiğit'tir ne yapsa yeridir.
"Erdoğan'ın g.tünün kılıyım." (Beyaz TV, 16 Haziran 2013'teki Kazlıçeşme mitinginden AKP'li bir kadın.) Yorumsuzzzz
"Biatsa biat, itaatsa itaat; ölümüne arkasındayız." (AKP Adıyaman milletvekili Mehmet Metiner.) Aslanım benimmm
"Başbakanımız Rabbimizin insanlığa gönderdiği müjdedir." (Şu sıralarda başı dertte olan eski AB Bakanı Egemen Bağış.) Müjdeler olsun.
İşte bu sözler, size kaybettirdi, bu kibir, bu gurur, bu şirk ifadeleri, bu itikat kayması dünyanızı ve ahiretinizi kaybetmenize neden olacaktır.
biltek01' Alıntı:Hemen heveslenmeyin iktidar Görgüsüzlerimillet yaptığının farkında , en geç 2016 da secim olur, o zaman tokadı dersi görürsünüz. Tüm dünya ancak % 41 e indirilebildi Erdoğan ı. Reis taslarla oynamaya başladı , 3 ü bir arada olurda görürsünüz cümbüşü.
Miller ders vermeye çalışırken dersini aldı bence. Zaman en büyük öğretmendir.
Bu doğru...paradiso' Alıntı:Olan oldu. Bundan sonra ders çıkarması gerekenler, gereken dersi çıkarırlar diye ümit ediyorum. Sonuçlar vatana millete hayırlı olsun.
Ne zaman anlayacaksınız.Seçimin Cumhurbaşkanı ile ilgisi yok o daha 4 yıl orda ...okanformula' Alıntı:Bu videonun en güzel versiyonu bu olmuş;
https://www.youtube.com/watch?v=vVwkQ8GjR5k