Seçim Programı varmı arkadaşlar?

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan syntax
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Kodla Büyü

syntax

Site Gezgini
Arkadaşlar okulda okul temsilcisi seçilecek, bir bilgisayar koyup koridora ekranda tıklama şeklinde oy kullansalar diye düşündük, hem çabuk biter okul kalabalık, hem dele pratik olur dedik, varmı böyle bir script? Yada program?

Fikir benim değil de, iş bana düştü, salladım biraz sonra düşündüm olabilir aslında. Hem daha az uğraşmış oluruz. Ama böyle bir program bulamadım. Election falan diye aratıyorum, ecnebilerin de aklına gelmemiş pek.

flash da bir program yapabilirsiniz isimleri buton olarak atarsınız bir sayaç koyup üzerine tıklandıkça sayaç sayar
en kısa mantık bu geldi aklıma

Gece gece aklıma netop geldi. Birkaç defa sınav yapmıştım netopla.

Sonuçu da otomatik gösteriyor. Kim kime ne kadar oy vermiş görebiliriz de aslında. 20 kişi de aynı anda oy kullanabilir. Yarın bi deniyim en iyisi.

syntax' Alıntı:
Gece gece aklıma netop geldi. Birkaç defa sınav yapmıştım netopla.

Sonuçu da otomatik gösteriyor. Kim kime ne kadar oy vermiş görebiliriz de aslında. 20 kişi de aynı anda oy kullanabilir. Yarın bi deniyim en iyisi.
Hocam işe yarıyor mu

google dökumanlardan form oluşturularak yapılabilir.Şimdi öylesine oluşturdum bir tane örnek altta.bence gayet güzel.
oy kullanan öğrencilerin adını sınıfını girebileceği textboxlar da koydum.koyulmayadabilir.Form şu;

https://docs.google.com/spreadsheet/vie ... c6MQ#gid=0

form yukardaki gibi görünüyor verileri excele atıyor.Gerisi excelde saydırmak.(excelde nasıl görünüyor onuda ekledim)

Ekli dosyalar

• Ekran Alıntısı.JPG
    Ekran Alıntısı.JPG
    46.8 KB · Görüntüleme: 659
grandmasterb' Alıntı:
google dökumanlardan form oluşturularak yapılabilir.Şimdi öylesine oluşturdum bir tane örnek altta.bence gayet güzel.
oy kullanan öğrencilerin adını sınıfını girebileceği textboxlar da koydum.koyulmayadabilir.Form şu;

https://docs.google.com/spreadsheet/vie ... c6MQ#gid=0

form yukardaki gibi görünüyor verileri excele atıyor.Gerisi excelde saydırmak.(excelde nasıl görünüyor onuda ekledim)
Hocam başkasının yerine oy kullanılamaz mı
Veri tabanı bağlantısı oluşturmak lazım
adı soyadı ve numarası tutuyor mu gibi bir sorgulama

Ben basit bir yöntemle böyle düşündüm.Başkasının yerine oy kullanma riski elbette var.
web de herkese açık olmadan ,Düzenli bir şekilde BT sınıfında veya birkaç bilgisayarda oy kullanırlarsa sıkıntı olmaz diye düşünüyorum.Normalde sırayla gelip giriiyorlar ya,öyle yapılırsa bir sıkıntı olmaz sanırım.

Yada benim yaptığım forma TC giriş kısmı koyup en son e-okuldan alınan liste ile karşılaştırma yapılabilir.Birbirlerinin TClerinibildiklerini sanmıyorum.

Tabi benim dediğim bir program değil sonuçta.

BBNET
Geri