B buyey Seçkin Üye Seçkin Üye Mesajlar 960 8 Ekim 2009 #1 merhaba arkadaşlar makinada office 2007 kurulu ve "seçim kilitli olduğundan bu düzeltmeye izin verilmiyor" hatası veriyor. hiç birşey yazamıyorum. bu sorunu nasıl çözebilirim?
merhaba arkadaşlar makinada office 2007 kurulu ve "seçim kilitli olduğundan bu düzeltmeye izin verilmiyor" hatası veriyor. hiç birşey yazamıyorum. bu sorunu nasıl çözebilirim?
S selman210 Üye Mesajlar 13 8 Ekim 2009 #3 hocam bende de oldu yenidden başka bi 2007 denedim oldu kilitlenmenin nedeni ben aktivasyon anahtarı istemesin diye engellemiştim öyle oldu
hocam bende de oldu yenidden başka bi 2007 denedim oldu kilitlenmenin nedeni ben aktivasyon anahtarı istemesin diye engellemiştim öyle oldu
B buyey Seçkin Üye Seçkin Üye Mesajlar 960 8 Ekim 2009 #4 selman210' Alıntı: hocam bende de oldu yenidden başka bi 2007 denedim oldu kilitlenmenin nedeni ben aktivasyon anahtarı istemesin diye engellemiştim öyle oldu Genişletmek için tıkla ... bende öyle yapmıştım 2 hafta önce şimdi bu hatayı verdi. elimde ofiice 2007 yok... çözmenin daha kolay yolu yok mu?
selman210' Alıntı: hocam bende de oldu yenidden başka bi 2007 denedim oldu kilitlenmenin nedeni ben aktivasyon anahtarı istemesin diye engellemiştim öyle oldu Genişletmek için tıkla ... bende öyle yapmıştım 2 hafta önce şimdi bu hatayı verdi. elimde ofiice 2007 yok... çözmenin daha kolay yolu yok mu?
adiyif Seçkin Üye Seçkin Üye Mesajlar 468 8 Ekim 2009 #5 olmazmı lısans offıce 2007 key degıstırme dıye aratın nette google amca cevap verır olmazsa pm atın
invem Seçkin Üye Seçkin Üye Mesajlar 466 15 Ocak 2011 #6 kullanım süreniz dolmuş arkadaşlar open office.org kullanabilirsiniz. :idea: