kurtay' Alıntı:İmzayı kendiniz alın hocam, zarf,mühür ve pusula verme işlerini üyelere verirsiniz. Önemli olan zarf sayısı ile imzanın sayı olarak tutması , gerisi yazım çizim işte.
Vatandaşı da, muşahitleri de alttan almayın, yığılmaya fırsat vermeyin, herkes beklesin, yoksa sonra siz saatlerce beklersiniz. Kalabalıkta stres yapmayın, sakin olun. Bir kişi oyunu kullanıp imzasını attıktan sonra diğer kişiye zarf-muhur-pusula verilmesine musade edin.
Sizde içeride istikrara oy verin![]()
AKADEMİA' Alıntı:kurtay' Alıntı:İmzayı kendiniz alın hocam, zarf,mühür ve pusula verme işlerini üyelere verirsiniz. Önemli olan zarf sayısı ile imzanın sayı olarak tutması , gerisi yazım çizim işte.
Vatandaşı da, muşahitleri de alttan almayın, yığılmaya fırsat vermeyin, herkes beklesin, yoksa sonra siz saatlerce beklersiniz. Kalabalıkta stres yapmayın, sakin olun. Bir kişi oyunu kullanıp imzasını attıktan sonra diğer kişiye zarf-muhur-pusula verilmesine musade edin.
Sizde içeride istikrara oy verin![]()
"İstikrar" derken?
Hocam mesajda ne yazıyor? Memur mu diyor?antiak' Alıntı:Bende iade edeceğim sırf yanımda parti ismi yazmasın diye sendika aracılığıyla başvuru yapmadım cehennemin dibine yollamışlar memur olarak. Bu ülkenin civisi çıkmış çoktan
antiak' Alıntı:Bana görevli kağıdını polis getirdi tebliğ etti
enestar' Alıntı:antiak' Alıntı:Bana görevli kağıdını polis getirdi tebliğ etti
Sahi bu ayrıcalığın sebebi ne![]()