Hocam niye peşine düşmek olsun o görevde öyle büyük zorluk öyle büyük zahmet var ki hem verilen ücret bunu karşılayamaz bir de geç yatırılması büyük bir eziyet. Tabii ki soracak arkadaşlarGörev aldığınız yer secilenler malı götürsün siz size verilecek 3 kurusun peşine dusun
Onda haklısın hocamBundan daha büyük balıkları soralım diyorum. Sen cefasını sürüyorsun secilenler senin eziyetin düşünmeyenler sefasını sürüyor diyorum
Zaten öğretmenleri seçen kişilerin bakış açısına göre de çok değerli bir yerde değiliz. Yapsınlar 3 kuruşa işleri ne deniyor .ramazan günü oruçlu oruçlu adliyede perişan olduk. partilerden ne bir kumanya ne birşey. haram zıkkım olsun. 3 kuruş için çekilecek çile değil.
Hocam hesabınıza mı yattı? Yoksa ATM'den mi çektiniz?yattı, başkan 2936tl.
hangi ilyattı, başkan 2936tl.
ne çabuk? neresi hocam?yattı, başkan 2936tl.
hocam cevap yazmışsınız ama havada kalmış. ibanı bir yere yazma diye bir şey yoktu seçimde. siz nereye yazdınız onu da yazsaydiniz keşke. yani böyle yarım yamalak cevap verince cevap vermemiş oluyorsunuz aslında.izmir. ibanımı yazdım ve ibana yattı arkadaşlar.
ÖSYM sınav ücretleri için de aynı şeyi yazmıştım. Bir meslektaşımız "o paraya bile muhtacız" diye ajitasyon yapmıştı. Toplu bir şekilde bu sömürüye karşı tavır alınsa gereken adımlar da çoktan atılırdı. Ama 3 kuruşa muhtaç(!) bu zihniyetle çoookk zor.Zaten öğretmenleri seçen kişilerin bakış açısına göre de çok değerli bir yerde değiliz. Yapsınlar 3 kuruşa işleri ne deniyor .
Ama içimizde bazıları da hakediyor. Zamanında aöf sınavları çok az para veriyor diye eylem yapmıştık. Yarısından çoğu eyleme katılmadı. Ben de hakediyormuşuz bu muameleyi dedim. O günden beri de fikrim hiç değişmedi.
hocam ücret bordrosu vardı ya seçim torbasının içinden çıkan.. yani her seçimde olan bir evrak. her görevlinin tc,ad-soyad,telefon, iban bilgilerinin yazılması için?hocam cevap yazmışsınız ama havada kalmış. ibanı bir yere yazma diye bir şey yoktu seçimde. siz nereye yazdınız onu da yazsaydiniz keşke. yani böyle yarım yamalak cevap verince cevap vermemiş oluyorsunuz aslında.
hocam cevap yazmışsınız ama havada kalmış. ibanı bir yere yazma diye bir şey yoktu seçimde. siz nereye yazdınız onu da yazsaydiniz keşke. yani böyle yarım yamalak cevap verince cevap vermemiş oluyorsunuz aslında.
Hangi ilçe hocam. Buca daha yatmadı (tabiki)yattı, başkan 2936tl.
iiiiymiş neyi eksik varsa onu da versin giresun halkı?Giresun belediye başkanının maaşı 210 bin lira olmus