:+1: Hocam gerçekten çok doğru hükümet köşeye sıkışınca hem ğündemi değiştirdi şimdi de yine aynı taktiği kullanıyor.sözbende' Alıntı:Ya arkadaş bu nereden çıktı. Hükümet son zamanlarda zamları, suriyeyi unutturmak için her gün yeni bir icat çıkarıyor. Ülkemizin başında o kadar çok sıkıntı varken. Gündem değiştirmeye yönelik popülist gayretleri ancak ABESLE IŞTIGAL görüyorum. Ilkokul öğrencisine bile 18 yaş olayını söylesen dalga geçer. Gerçeklerle örtüşmüyor çünkü. Deneyim, birikim, ülke sorunlarına hakim olma, çözüm üretme . . . Hangi biri 18 lik çocuklarda var. Koca koca adamlar bile ülkeyi yönetecek basirete sahip değilken. Gününü internet face başında geçiren zamane 18 likleri meclise taşımak vb. Söylemler ancak gündem değiştirmektir. Eğer hükümet gerçekten haktan adaletten demokrasiden yana ise acilen yapılması gereken SIVIL ,INSAN HAKLARINA UYGUN ANAYASA yapmasıdır. Yoksa millet yemez bunları . Belkide yer belli mi olur.![]()
volkankey' Alıntı:ben de henüz amaci tam kestiremedim
18 yasinda üniversite okumamis
dünya görüsü oturmamis birisi
nasil milletin vekili olur
ki yeni nesilden hic ummuyorum (18 yas civari yeni nesilden bahsediyorum)
hikomen' Alıntı:Gençlere hiç mi güvenemeyeceğiz. 18 yaş bence çok ta küçük değil. Fatih in o yaşlarda koca imparatorluk yönettiği düşünülünce milletvekilliği onun yanında basit kalır.
Birde gençlerin bu hale gelmesinin sorumluluğu biraz da öğretmenlerin omuzlarında değil mi?
oziie' Alıntı:hikomen' Alıntı:Gençlere hiç mi güvenemeyeceğiz. 18 yaş bence çok ta küçük değil. Fatih in o yaşlarda koca imparatorluk yönettiği düşünülünce milletvekilliği onun yanında basit kalır.
Birde gençlerin bu hale gelmesinin sorumluluğu biraz da öğretmenlerin omuzlarında değil mi?
Fatih in daha bebeklikten itibaren Padişah varisi olarak yetiştirildiğini unutmayın. Daha 3-5 yaşındayken bile o güce sahipti - bir de o devirlerde inanılmaz donanımlı yetiştiriliyordu padişahlar - en usta öğretmenlerden eğitim alıyorlardı küçük yaşlardan itibaren v.s aynı şey değil
faruk8542' Alıntı:yeni bir karikatür daha buldum.. :mrgreen: :mrgreen:
Çok güzel bir karikatürfaruk8542' Alıntı:yeni bir karikatür daha buldum.. :mrgreen: :mrgreen: