hocam norm fazlası durumundan dolayı tayinlar ağustosta değilmiydi? şimdi tayin isteyebiliyor muyuz?omd' Alıntı:@c.b. yapılan uygulama doğrudur. İlk fırsatta tayin isteyip ayrılmanızı tavsiye ederim.
hocam norm fazlası durumundan dolayı tayinlar ağustosta değilmiydi? şimdi tayin isteyebiliyor muyuz?omd' Alıntı:@c.b. yapılan uygulama doğrudur. İlk fırsatta tayin isteyip ayrılmanızı tavsiye ederim.
c.b.' Alıntı:hocam norm fazlası durumundan dolayı tayinlar ağustosta değilmiydi? şimdi tayin isteyebiliyor muyuz?omd' Alıntı:@c.b. yapılan uygulama doğrudur. İlk fırsatta tayin isteyip ayrılmanızı tavsiye ederim.
Hocam burada uyuyan sensin benim okulumda dersimiz seçiliyor bizler dersimize sahip çıkıyoruz sizler bir seyler yapın da uyumayınantiformator' Alıntı:BİZ ÖYLE Mİ BÖYLE Mİ OLACAK DERKEN DİĞER BRANŞ ÖĞRETMENLERİ KENDİ DERSLERİ YETMİYORMUŞ GİBİ SEÇMELİ DERSLERİ KAPMAK İÇİN ATMACA GİBİ SALDIRIYORLAR. OKUL İDARECİLERİNİN BT VE YAZILIM DERSİNİ SEÇTİRMEYE NİYETİ YOK ONLAR FORMATÖRLÜK(AMELELİK) DEVAM EDECEK DİYE BAKIYORLAR.
DİN KÜLTÜRÜ ÖĞRETMENİ BEN KUR'AN DERSİ DE VERİRİM HEPSİ BENİM OLSUN DİYOR, İNGİLİZCECİ OKULUN BİR BÖLÜMÜNÜ İNGİLİZCE HAZIRLIK OKULU GİBİ KULLANMA RÜYALARINDA, FEN ÖĞRETMENİ 36 SAAT DERS OLSA GİRECEK..VS....
İYİ UYKULAR BİLİŞİM TEKNOLOJİLERİ ÖĞRETMENLERİ.
6-7-8'lerde öğretmen var diye bir seçmeli dersi zorunlu seçme uygulaması ne yazık ki yok. Seçilmeyebilir. Adı üstüne seçmeli dersfatal' Alıntı:yaw kardeşim 5.sınıflar dilekçeyle seçmeli dersleri seçiyor.6,7,8 ler okulda bilişim teknolojşsş öğretmni varsa müdür mecbur seçecek. töbe töbe