SEÇMELİ DERSLERİ DE KAPIYORLAR

Kodla Büyü
omd' Alıntı:
@c.b. yapılan uygulama doğrudur. İlk fırsatta tayin isteyip ayrılmanızı tavsiye ederim.
hocam norm fazlası durumundan dolayı tayinlar ağustosta değilmiydi? şimdi tayin isteyebiliyor muyuz?

c.b.' Alıntı:
omd' Alıntı:
@c.b. yapılan uygulama doğrudur. İlk fırsatta tayin isteyip ayrılmanızı tavsiye ederim.
hocam norm fazlası durumundan dolayı tayinlar ağustosta değilmiydi? şimdi tayin isteyebiliyor muyuz?

detaylarını tam hatırlamıyorum ama yönetmelik değişti. Bakanlık norm fazlalarını olduğu yerde bırakmamak niyetinde. Üst makamlar ile görüşün derim.

hocam peki bu velilerin seceçeği seçmeliler sadece 5. sınıflar için geçerli değil mi? 6-7-8 seçmelisi okulun belirlediği seçmeli olacak anladığım kadarıyla. çünkü meb den gelen kitaplara baktığımda okulumuzdaki 6-7-8 lerin poşetinde bilişim teknolojileri kitabı koymuşlardı

antiformator' Alıntı:
BİZ ÖYLE Mİ BÖYLE Mİ OLACAK DERKEN DİĞER BRANŞ ÖĞRETMENLERİ KENDİ DERSLERİ YETMİYORMUŞ GİBİ SEÇMELİ DERSLERİ KAPMAK İÇİN ATMACA GİBİ SALDIRIYORLAR. OKUL İDARECİLERİNİN BT VE YAZILIM DERSİNİ SEÇTİRMEYE NİYETİ YOK ONLAR FORMATÖRLÜK(AMELELİK) DEVAM EDECEK DİYE BAKIYORLAR.
DİN KÜLTÜRÜ ÖĞRETMENİ BEN KUR'AN DERSİ DE VERİRİM HEPSİ BENİM OLSUN DİYOR, İNGİLİZCECİ OKULUN BİR BÖLÜMÜNÜ İNGİLİZCE HAZIRLIK OKULU GİBİ KULLANMA RÜYALARINDA, FEN ÖĞRETMENİ 36 SAAT DERS OLSA GİRECEK..VS....
İYİ UYKULAR BİLİŞİM TEKNOLOJİLERİ ÖĞRETMENLERİ.
Hocam burada uyuyan sensin benim okulumda dersimiz seçiliyor bizler dersimize sahip çıkıyoruz sizler bir seyler yapın da uyumayın

yaw kardeşim 5.sınıflar dilekçeyle seçmeli dersleri seçiyor.6,7,8 ler okulda bilişim teknolojşsş öğretmni varsa müdür mecbur seçecek. töbe töbe

Seçmeli derslerin şıklarını öğrenciye sunarken bile sıralamaya çok dikkat ediniz.
1-Kuran-ı Kerim ve Hz. Muhammed'in Hayatı en üst sıradadır. Bunun sebebi ne sizce?
2-Sınıfınızı normal dersliğe dönüştürdükleri zaman, çocuklar BT dersi seçmiş ama sınıf yok deyip, o sebeple diğer dersi tercih ettik deme ihtimalleri yüksek.

Not: Benim okulumda, hocam sınıfınıza kütüphanedeki kitaplıkları yerleştirelim, maksat görüntü olsun, kütüphanemiz de var diyebilmek için dediler. Duvar dibindeki masalar öne çekilecek, masaların arkasında ulaşılamayan kitaplıklar tutulacak. BT Kütüphane.

fatal' Alıntı:
yaw kardeşim 5.sınıflar dilekçeyle seçmeli dersleri seçiyor.6,7,8 ler okulda bilişim teknolojşsş öğretmni varsa müdür mecbur seçecek. töbe töbe
6-7-8'lerde öğretmen var diye bir seçmeli dersi zorunlu seçme uygulaması ne yazık ki yok. Seçilmeyebilir. Adı üstüne seçmeli ders :D

BBNET
Geri