S sinemis Üye Mesajlar 42 13 Mart 2014 #1 Arkadaşlar scratch ta yapılan uygulamalar scratch dışında hangi programda çalışır?
bt.ogretmeni Seçkin Üye Seçkin Üye Mesajlar 354 13 Mart 2014 #3 Hocam sanırım sadece kendi programı ve sitesinden açılabiliyor.
A aakcakaza Hiperaktif Üye Hiperaktif Mesajlar 4,466 14 Mart 2014 #5 karinca_52' Alıntı: exe ye çevirirsen çalışır Genişletmek için tıkla ... bu işini görür. Ekli dosyalar ChirpCompiler-setup.rar ChirpCompiler-setup.rar 2.6 MB · Görüntüleme: 496
B bexo Aktif Üye Mesajlar 149 14 Mart 2014 #7 aakcakaza' Alıntı: karinca_52' Alıntı: exe ye çevirirsen çalışır Genişletmek için tıkla ... bu işini görür. Genişletmek için tıkla ... Teşekkürler hocam.
aakcakaza' Alıntı: karinca_52' Alıntı: exe ye çevirirsen çalışır Genişletmek için tıkla ... bu işini görür. Genişletmek için tıkla ... Teşekkürler hocam.
B bote22 Seçkin Üye Seçkin Üye Mesajlar 637 26 Ağustos 2014 #9 scratch yeni öğreniyorum. Kaydettiğim dosyayı açamıyorum. Programı indirdim.Ama exe nasıl yapacağım :s
scratch yeni öğreniyorum. Kaydettiğim dosyayı açamıyorum. Programı indirdim.Ama exe nasıl yapacağım :s
zodiac Hiperaktif Üye Hiperaktif Süper Üye Mesajlar 3,330 26 Ağustos 2014 #10 bote22' Alıntı: scratch yeni öğreniyorum. Kaydettiğim dosyayı açamıyorum. Programı indirdim.Ama exe nasıl yapacağım :s Genişletmek için tıkla ... hocam temiz bir pc de yukarıda paylaşılan programı indirip kurun ve çalıştırın otomatik olarak exeye çevirip size klasörde gösteriyor zaten.
bote22' Alıntı: scratch yeni öğreniyorum. Kaydettiğim dosyayı açamıyorum. Programı indirdim.Ama exe nasıl yapacağım :s Genişletmek için tıkla ... hocam temiz bir pc de yukarıda paylaşılan programı indirip kurun ve çalıştırın otomatik olarak exeye çevirip size klasörde gösteriyor zaten.